مقاله جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان :

مقاله جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۷۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: جستجوی لیستریا مونوسیتوژنز در شیر خام و پاستوریزه استان کردستان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیستریا مونوسیتوژنز
مقاله شیر خام
مقاله شیر پاستوریزه
مقاله استان کردستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لیستریا مونوسیتوژنز در آب، خاک، حیوانات، شیر و مواد غذایی با منشا حیوانی وجود دارد و پراکندگی آن در جهان زیاد است. لیستریا مونوسیتوژنز در گاو باعث ایجاد آنسفالیت، سقط جنین و سپتی سمی شده و امکان دارد انسان از راه های مختلف به این باکتری آلوده شده و دچار عوارض سختی از جمله سقط جنین در زنان حامله و سپتی سمی در نوزادان گردد که منتهی به اختلالات سیستم عصبی مرکزی، اندوکاردیت و بیماریهای پوستی و گوارشی گردد. به دلیل اینکه شیر یک ماده غذایی اصلی محسوب می شود که در تمام کشورهای پیشرفته مصرف آن در سنین مختلف اهمیت خاصی دارد و نیز یکی از راه های انتقال این باکتری به انسان می باشد و همچنین با توجه به وضعیت کردستان از نظر بهداشتی و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، در این پژوهش سعی شده است که با آزمایش شیرهای خام و پاستوریزه، وضعیت آلودگی به این باکتری مورد بررسی قرار گیرد. بدین جهت ۱۰۰نمونه شیر پاستوریزه و ۱۰۰ نمونه شیر خام از شهرهای استان به صورت نمونه گیری خوشه ای تصادفی تهیه واز نظر باکتریولوژی آزمایش شد.پس از جمع آوری نمونه ها و سانتریفوژ آنها، رسوب بدست آمده به لوله حاوی محیط براس غنی کننده لیستریا منتقل شد و پس از گذشت۷ – ۳روز، از محیط غنی کننده نمونه برداری شدو در محیط آگار انتخابی لیسستریا به روش خطی کشت گردید وجهت تشخیص وتایید کلونیها در شرایط استاندارد، از تستهای بیوشیمیایی استفاده شد. پس از اتمام آزمایشهای باکتریولوژی از بین ۱۰۰ نمونه شیر خام ۶ مورد (۶%) باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و از بین ۱۰۰ مورد نمونه شیر پاستوریزه ۱ مورد (۱%) جدا گردید. با توجه به نتایج مشابه به دست آمده از جستجوی این باکتری در شیر خام توسط محققین سایر کشورها، توجه به اهمیت اصول دقیق پاستوریزاسیون و عدم مصرف شیرهای خام توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.