مقاله بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی :

مقاله بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۱۶۱ تا ۱۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر مقدار مایه تلقیح، غلظت قند و افزودن ویتامینها در فرآیند صنعتی تخمیر الکلی در مقیاس آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهینه سازی
مقاله مایه تلقیح
مقاله غلظت قند
مقاله تخمیر الکلی
مقاله بیوتین
مقاله اسیدپانتوتنیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه اتانول زیستی همچنان جزء مهمترین محصولات زیست فناوری می باشد. مخمر Saccharomyces cerevisiae، در این صنایع بیشترین کاربرد را دارد و ملاس نیز به واسطه فراوانی و ارزان قیمت بودن و دارا بودن مقادیر بالای مواد قندی در ایران، منبع کربن مناسبی برای تولید اتانول محسوب می شود. هدف از این بررسی، در مرحله اول، بهینه سازی مقدار مایه تلقیح و سپس بهینه سازی غلظت قند محیط کشت است. با توجه به اهمیت ویتامینها، اثر دو ویتامین بیوتین و اسید پانتوتنیک نیز بررسی شد. ابتدا آنالیز کاملی از ملاس نیشکر انجام، و بر اساس اجزاء آن و فرمول عمومی مخمر، ترکیب محیط کشتی مطابق با صنایع تولیدی ترتیب داده شد. در ادامه، درصدهای مختلف مایه تلقیح، افزوده و بازده و بهره وری مربوطه محاسبه و تحلیل آماری شد. نتایج حاکی از آن است که میزان مایه تلقیح ۴ ۷۷ درصد بالاترین بهره وری تولید اتانول را دارا می باشد. سپس بریکسهای مختلف ملاس مطالعه شد. نتایج نشان داد که بریکس ۱۷.۵(غلظت خون(۱۱۰ g/l :، بالاترین بهره وری را دارد. همچنین افزودن بیوتین به محیط کشت، تاثیر قابل ملاحظه ای بر بهره وری تخمیر ندارد. در حالی که وجود اسید پانتوتنیک، باعث کاهش زمان تخمیر و افزایش بهره وری تولید می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.