مقاله تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز :

مقاله تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۲۴ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و تعداد چین برداری جو دو منظوره تحت رژیمهای مختلف کود نیتروژن در شرایط آب هوایی اهواز
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو دو منظوره
مقاله چین برداری
مقاله کود نیتروژن
مقاله تاریخ کاشت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهت بررسی و تعیین بهترین تاریخ کاشت جو دو منظوره تحت سطوح مختلف کودی، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ـ واحد اهواز انجام شد. آزمایش به صورت طرح ترکیبی کرتهای خرد شده در فاکتوریل، در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی و در ۴ تکرار انجام شد. سطوح تاریخ کاشت شامل ۷۲۰، ۸۱۰ و ۸۳۰ و مقادیر مختلف کود نیتروزن شامل کاربرد ۹۰ کیلوگرم (شاهد) و ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار در کرتهای اصلی (بصورت فاکتوریل) و تعداد چین برداری شامل عدم چین برداری (شاهد)، یکبار چین برداری و دو بار چین برداری در کرتهای فرعی قرار داده شد. نتایج بدست آمده از این آزمایش نشان داد که با تاخیر در تاریخ کاشت عملکرد اقتصادی دانه، عملکرد بیولوژیکی و درجه خوابیدگی کاهش و عملکرد علوفه سبز افزایش یافت. همچنین نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش مقدار کود نیتروژن از ۹۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد بیولوژیکی و درجه خوابیدگی، افزایش ولی شاخص برداشت کاهش یافت. از سوی دیگر با افزایش تعداد دفعات چین برداری شاخص برداشت و عملکرد علوفه سبز افزایش ولی عملکرد بیولوژیکی و ارتفاع نهایی گیاه کاهش یافتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.