مقاله اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان :

مقاله اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۲۳۴ تا ۲۴۷ منتشر شده است.
نام: اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گرسنگی
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله فاکتورهای مورفولوژیکی و هماتولوژیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی (وزن و طول بدن، شاخص وضعیت، وزن کبد، شاخص کبدی، چربی شکمی و رطوبت) و هماتولوژیکی (گلوکز، پروتئین، کلسترول، کورتیزول و هماتوکریت) قزل آلای رنگین کمان آزمایش حاضر انجام شد. بر همین اساس دو گروه ۴۵ تایی ماهی با میانگین وزنی ۲۰±۱۴۰ گرم در دو حوضچه سیمانی با عنوان گروه گرسنه و گروه شاهد (تغذیه شده) رها سازی گردیدند. گروه شاهد با یک خوراک تجاری به میزان ۱۷ درصد وزن بدن در روز تغذیه شد. نمونه برداری از هر دو گروه آزمایشی برای اندازه گیری ویژگیهای مورفولوژیک و هماتولوژیک به ترتیب در شروع آزمایش و به فواصل ۱۰روزه (در طول ۶۰ روز) از هر گروه آزمایشی به طور جداگانه انجام شد. نتایج نشان داد که طول دوره گرسنگی بر وزن و طول بدن، وزن کبد و شاخص کبدی ماهی اثر معنی داری داشته است .(P<0.05) از نظر صفاتی مانند چربی شکمی، رطوبت و ضریب چاقی اختلاف معنی دار بین گروه شاهد و گرسنه به دست نیامد. گرسنگی همچنین اثر معنی داری بر میزان گلوکز و کورتیزول خون نشان داد(p<0.05) ، در حالی که از نظر میزان پروتئین خون اختلاف معنی دار بین دو گروه مشاهده نگردید.(P>0.05) از طرف دیگر میزان هماتوکریت خون تفاوت معنی داری را در پایان دوره آزمایش بین گروه گرسنه و تغذیه شده نشان داد.(P<0.05) علی رغم کاهش میزان کلسترول در مراحل اولیه گرسنگی، اختلاف معنی داری از این نظر بین دو تیمار در انتهای دوره مشاهده نگردید. در مجموع نتایج به دست آمده حاکی از وجود همبستگی بین گرسنگی و پاره ای از صفات مورفولوژیکی و هماتولوژیکی می باشد. این همبستگی بین صفات مورفولوژیکی به مراتب آشکار تر از صفات هماتولوژیکی است که با توجه به پتانسیل و قدرت هومئوستازی خون می‌تواند قابل توجیه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.