مقاله بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده :
مقاله بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۹ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۲۹ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه ی تخمیر نشده
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبیوتیک
مقاله پری بیوتیک
مقاله سن بیوتیک
مقاله شیر
مقاله لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مقاله بیفیدوباکترلاکتیس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
چکیده: هدف از انجام این تحقیق، تولید شیر سن بیوتیک با ویژگی های حسی طبیعی و غیرتخمیری و بررسی تاثیر پری بیوتیک های اینولین، لاکتولوز، گالاکتوالیگو ساکارید و اینولین به صورت مخلوط برشمارش سویه های پروبیوتیکی شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La 5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb 12) در شیر پاستوریزه شده و خنک شده بود. برای تحقق هدف پژوهش ترکیبات پری بیوتیکی ذکر شده به ترتیب در مقادیر ۰۶%، ۰۴% و ۱۶% و کشت پروبیوتیکی cfu/ ml 109 به میزان ۰۰۱ درصد به صورت جداگانه و مخلوط به شیر ۲۵ درصد چربی در خط تولید شیر پاستوریزه در شرکت پگاه تهران اضافه گردید به گونه ای که شمارش باکتریایی به مضربی از cfu/ ml 107 برسد سپس ویژگی های شیمیایی محصول و بررسی بقا میکروبی با شمارش آن ها در مدت ۱۰ روز نگه داری شیر در دمای ۴ درجه ی سانتی گراد و فواصل زمانی ۰، ۳، ۷ و ۱۰ مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به غیرتخمیری بودن محصول، افزایش زیادی در جمعیت باکتری مشاهده نگردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.