مقاله بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L) :

مقاله بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تابش اشعه گاما و تنش شوری بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برنج (.Oryza sativa L)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنج
مقاله شوری
مقاله اشعه گاما
مقاله جوانه زنی
مقاله کلروفیل
مقاله پرولین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برنج (Oryza sativa L.) به عنوان یکی از مهمترین غلات جهان در بیشتر کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. از مهمترین موانع در کشت این گیاه، شوری می باشد که تنش شوری موجب پایین آمدن محصول می گردد. استفاده از رتوهای یونیزه کننده الکترو مغناطیسی از جمله اشعه گاما موجب بهبود محصول و افزایش مقاومت به استرسهای مختلف در گیاهان می گردد در این مطالعه تاثیر ۳ دز تابشی ۳۰۰ و ۱۰۰، ۲۰۰ گری به همراه غلظت شوری (NaCl) (۰، ۵،۱۵ و ۲۵) میلی موس در گیاه برنج رقم طارم هاشمی در محیط کشت MSمورد بررسی قرار گرفت و پس از ۵ روز درصد جوانه زنی و پس از یک هفته طول ساقه چه مورد اندازه گیری قرار گرفت. پس از یک ماه از کشت درصد کالوس زایی و طول کالوس مورد سنجش قرار گرفت. به منظور سنجش میزان کلروفیل و پرولین مبادرت به کشت هیدروپونیک نموده ایم (محیط کشت هوگلند). نتایج حاصل از بررسی ها نشان می دهد که افزایش توام اشعه گاما و شوری درصد جوانه زنی، طول ساقه چه، درصد کالوس زایی، طول کالوس را کاهش داد و موجب افزایش میزان کلروفیل و پرولین می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.