مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوط


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوط دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوط :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

تورتیلای آردی به عنوان یک نان مسطح ، گرد با رنگ روشن تعریف شده است. دراین پژوهش ازروش طرح مخلوط به منظور مطالعه اثرجایگزینی آرد حبوبات با مخلوط آرد گندم- تریتیکاله برخصوصیات فیزیکوشیمایی وحسی تورتیلایگندم–تریتیکاله استفاده گردید.متغیرهای مستقل در این پ ژوهش آرداصلی )گندم-تریتیکاله( درمحدوده ۰تا ۰۰۰ %،آردسویا ۵ % تا ۰۵ % ( وآرد نخودچی ) ۰۰ %تا ۵۵ %(بودند. نتایج بدست آمده از خواص فیزیکوشیمیایی نشان داد که مدل خطی ، درجه (دوم و درجه سوم ویژه برای صفت خاکستر معنی دار شدند ) Pvalue0.05 (و افزایش مقدار آرد نخودچی و آرد سویا درفرمولاسیون باعث افزایش میزان خاکستر شد اما افزودن آرد حبوبات تاثیر معنی داری بر صفت رطوبت نداشت ( Pvalue0.05 (.نتایج حاصل از خواص حسی نشان داد مدل خطی، درجه دوم و درجه سوم ویژه برای صفت امتیاز پذیرشکلی تورتیلا معنی دار شدند) Pvalue0.05 ( و افزایش مقدارآرد نخودچی وآردسویادرفرمولاسیون، امتیازقابلیت پذیرش تورتیلا را افزایش داد هم چنین مدل خطی و درجه دوم برای امتیاز بافت معنی دار شدند ) Pvalue0.05 ( و افزایش آرد سویا امتیاز بافت را کاهش داداما افزودن آرد حبوبات تاثیر معنی داری بر روی صفت طعم و مزه ورنگ نداشت ( Pvalue0.05 .)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.