کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای ژله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای ژله دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای ژله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای ژله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای ژله :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
ژله فرآورده کریستالی است که از ۱۵ %ژلاتین، ۸۵ %شکر با مقادیر کم اسیدهای آلی، مواد طعمدهنده و رنگهای مجاز تشکیل شده است. ژلاتین و شکر نقش اصلی در ایجاد بافت ژله را دارا میباشند و در طول فرآیند تشکیل ژل با جذب آب و نگهداری آن باعث ایجاد بافت مناسب، تثبیت آب و کنترل نقطهی انجماد میشوند. شکر علاوه بر ایجاد بافت مناسب به حفظ عطر و طعم، رنگ و کیفیت محصولکمک میکند. اما افزایش بیماری های مرتبط با شکر و همچنین مسایل اقتصادی و تکنولوژیکی باعث شده است شکر با شیرین کنندههای دیگر مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا جایگزین گردد. شربت ذرت با فروکتوز بالا شامل فروکتوز، گلوکز، دکستروز و مقدار کمیالیگوساکاریدهاست که در افزایش عطر و طعم، بهبود رنگ، کاهش نقطه انجماد و پایداری فشار اسمزی محصولات غذایی نقش دارند. هدف از مقاله جایگزینی شکر با شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگیهای کیفی، بافت، عطر و طعم ژله میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.