کاربرد انواع صمغ های شیمیایی و گیاهی بر خواص ویژگی های فیزیکی وحسی نان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد انواع صمغ های شیمیایی و گیاهی بر خواص ویژگی های فیزیکی وحسی نان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد انواع صمغ های شیمیایی و گیاهی بر خواص ویژگی های فیزیکی وحسی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد انواع صمغ های شیمیایی و گیاهی بر خواص ویژگی های فیزیکی وحسی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد انواع صمغ های شیمیایی و گیاهی بر خواص ویژگی های فیزیکی وحسی نان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

نان های سنتی در ایران از زمان های بسیار دور در شهرها و روستاها تهیه و مصرف شده و در حال حاضر نیز در رژیم غذایی اکثریت جمعیت مردم ایران سهم عمده ای را به خود اختصاص داده است؛ بیاتی شدن از جمله مسایلی است که از سالیان دراز توجه بسیاری از محققان را به خود معطوف داشته است و لذا متخصصین مواد غذایی به طور پیوسته در حال یافتن روش هایی برای بهبود کیفیت وافزایش مدت ماندگاری در نا ن های سنتی می باشند. بدین منظور از روش های مختلفی برای به تاخیر انداختن بیاتی استفاده شده است. در این تحقیق اثر هیدروکلویید مختلف گیاهی و شیمیایی به عنوان بهبود دهنده نان در پختن نان با توجه به اثر بیاتی بررسی شده است.استفاده از صمغ ها با توجه به کیفیت نان تازه، و افزایش حجم در خصوص حفظ رطوبت نان و aw کاهش می یابد . با افزایش سطح هیدروکلویید خمیرهای قوی تری تشکیل شده که تاثیری بر ویژگی های ریولوژیکی، افزایش ویسکوزیته، افزایش حجم خمیر شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.