ترکیب و عملکرد باکتری خمیر ترش : از تیوری اکولو ژیکی تا کیفیت نان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیب و عملکرد باکتری خمیر ترش : از تیوری اکولو ژیکی تا کیفیت نان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیب و عملکرد باکتری خمیر ترش : از تیوری اکولو ژیکی تا کیفیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیب و عملکرد باکتری خمیر ترش : از تیوری اکولو ژیکی تا کیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیب و عملکرد باکتری خمیر ترش : از تیوری اکولو ژیکی تا کیفیت نان :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

خمیر ترش از زمان های قدیم به عنوان عامل ور آوری در صنایع نانوایی مورد استفاده قرار می گرفت . در تولید نان وغلات بخارپزبطور روزافزون از خمیر ترش جهت بهبود کیفیت نانوایی استفاده میشود که به آن محصولات تخمیر گفته میشود . خمیر ترش بهوسیله تکثیر پیوسته در نانوایی ها نگهداری میشود. فعالیت متابولیکی وترکیبات باکتریایی خمیر ترش و تاثیر این عوامل بر کیفیت نان، توسط پارامترهای فرآیند و سوبسترای فرمانتاسیون شکل میگیرد . تنوع فرایندهای فرمانتاسیون منجر به تنوع ترکیبات در باکتری های خمیر ترش شده است . این مقاله درباره نقش و مفهوم و درک درست اکولوژی باکتری خمیر ترش بحث و بررسی میکند. درکصحیح تیوری اکولوژیکی با استفاده از مباحث تنوع میکروبی ، معنی و مفهوم پراکندگی و نوع انتخاب باکتریایی به دست می آید . بررسی تنوع میکروبی در خمیر ترش نامحسوس بود . در مواردی خاص باکتری های خمیر ترش توسط جریان آب و هوا به آرامی منتقل میشوند. . مطالعات اولیه درباره خمیر ترش لاکتیکی خیلی محدود بود که بتوان از آن به مقیاسی در جهت میزان استفاده ازخمیر ترش دست یافت و بررسی انواع میکرو ارگانیسم بکار برده شده در خمیر ترش به مدت طولانی مورد بحث وبررسی قرار گرفت.ویژگی منحصر به فرد متابولیکی هر باکتری، در رقابت پذیری فرایند فرمانتاسیون قندهای چند گانه مانند ساکاروز و فروکتوز مورد بررسی قرار گرفت و استفاده از خاصیت الکترون گیرندگی باکتری های لاکتیک اسید و مقاومت اسیدی آنها به دلیل وجود اسیدهای آمینه آرژنین و گلوتامین نقش تعیین کننده ای بر کیفیت نان داشت. نقش تاثیر گذار تکنولوژی فرمانتاسیون خمیر ترش در اکولوژی میکروبی و کیفیت نان یک ابزار قدرتمند جهت درک مناسبتر از خمیرترش را بدست داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.