تاثیر افزودن اسید آسکوربیک بر جداسازی گلوتن از نشاسته در خمیر آردگندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر افزودن اسید آسکوربیک بر جداسازی گلوتن از نشاسته در خمیر آردگندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر افزودن اسید آسکوربیک بر جداسازی گلوتن از نشاسته در خمیر آردگندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزودن اسید آسکوربیک بر جداسازی گلوتن از نشاسته در خمیر آردگندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر افزودن اسید آسکوربیک بر جداسازی گلوتن از نشاسته در خمیر آردگندم :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

گلوتن و نشاسته گندم از مواد اولیه با ارزش برای بسیاری از صنایع غذایی و غیرغذایی محسوب می شوندکه کاربردهای بسیار گسترده ای در صنعت دارند. اجزای نشاسته و گلوتن آرد گندم یا دانه کامل گندم رامی توان با فرآیند های صنعتی ازهم جدا کرد. این فرآیندها نسبتا قدیمی بوده و متکی بر کیفیت اولیه ماده مصرفی یا آرد گندم هستند. عوامل مختلفی بر رفتار جداسازی نشاسته و گلوتن اثر دارند که از آنمیان می توان به کیفیت اولیه آرد، مرحله مخلوط کردن خمیر، افزدونی های مختلف به عنوان عوامل کمک فرآیند اشاره کرد. در این میان نقش ترکیبات شیمیایی بهبود دهنده بسیار حایز اهمیت است که می تواندباعث افزایش راندمان استحصال گلوتن از خمیر گردد. در این پژوهش اثر افزودن اسیدآسکوربیک به عنوانماده اکسیدکننده با تیمارهای۵۰۰-۳۰۰-۱۰۰-۰بر رفتار جداسازی گلوتن از نشاسته درسه نوع آرد با کیفیت نانوایی متمایز)ضعیف، متوسط و قوی( استفاده شد. درجه استخراج آرد مورد استفاده۷۵-۷۰درصد)آرد نول( بود. آردهای مورد استفاده، آرد نول با گلوتن مرطوب۳۰-۲۳-۲۰کارخانه آرد سازی زهرهبناب اذربایجان شرقی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. خمیر آرد گندم با روش متداول شستشو یا روش مارتین بررسی شد .آردهای با تیمارهای مختلف با استفاده از دستگاه گلوتن شوی جهت بررسی گلوتنمرطوب مورد آزمایش قرار گرفت، مقدار گلوتن و نشاسته استحصال شده و خواص آن در اثر افزودن درصدهای مختلف اسید آسکوربیک بررسی شده و مشاهده شد افزودن اسید اسکوربیک سبب استحصال گلوتن و نشاسته شده راندمان تولید را نیز بالا می برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.