بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از مطالعه پژوهشی حاضر بررسی اثر افزودن صمغ زانتان در سه سطح صفر، ۲ / ۰ و ۴ / ۰ درصد بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن فرموله شده با آرد برنج و آرد ذرت سفید با کیفیت پروتیینی بالا QPM ) : (Quality Protein Maize و دستیابی بهسطح مناسب از صمغ زانتان در فرمولاسیون کیک بود. نتایج نشان داد که صمغ زانتان باعث افزایش رطوبت، سفتی و کاهش افت پخت وتا سطح ۲ / ۰ درصد باعث افزایش حجم مخصوص شد. همچنین نتایج نشان داد که صمغ زانتان تاثیر معنی داری بر روی پروتیین، چربی و خاکستر نداشت. به طور کلی حضور صمغ زانتان باعث ارتقاء کیفیت محصول شد و با توجه به نتایج، سطح ۲ / ۰ درصد از صمغ زانتان، در فرمولاسیون کیک فاقد گلوتن پیشنهاد شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.