مقاله تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
از آن جا که آب همواره به عنوان ماده ای بی طعم، بی بو و بی رنگ شناخته شده است، از نظر مصرف کنندگان، رنگ، طعم و بوی آب ناخوشایند می باشد. مصرف کنندگان چنین تصور می کنند که رنگ، مزه و بو همراه با آلودگی هستند و از اینرو ترجیح می دهند که از آب بی رنگ، بی طعم، و بی بو استفاده نمایند. بنابراین تامین کنندگان آب برای مقبولیت و جلب رضایت خاطر مصرف کنندگان باید آبی با ظاهری خوشایند و کیفیت خوب به مصرف کنندگان عرضه نمایند. سد طرق و تصفیه خانه شماره ۲ مشهد که بخشی از آب شرب شهر مشهد را تامین می نمایند مشکلات رنگ و بو در آب آنها در مواردی بخصوص در فصل تابستان مشاهده گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.