مقاله تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی :
مقاله تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۷۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تقلبات روغن زیتون
مقاله روغن های نباتی
مقاله ترکیب اسید چرب
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این تحقیق، کفایت تعیین ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون تصفیه شده با روغن های نباتی کانولا، آفتابگردان، سویا و روغن تفاله ی زیتون مورد بررسی و نتایج آن با ۳ تکرار مورد تجزیه قرار گرفت. نتایج به دست آمده با حدود مجاز استاندارد اسید چرب روغن زیتون مقایسه شد و نشان داد که تغییر در اسیدهای چرب بیش تر از حد استاندارد منجر به شناخت اختلاط۲% کانولا (بر اساس اسید گادولئیک به میزان ۰۴۴ که بیش تر از حد استاندارد ۰۴ می باشد) و اختلاط ۴% کانولا (بر اساس میزان اسید لینولنیک ۰۰۲ که بیش تر از مقدار مجاز ۱% می باشد، ۱۰% سویا (بر اساس میزان اسید لینولنیک ۰۰۶ که بیش تر از حد استاندارد ۱ می باشد) و ۴% آفتابگردان (بر اساس میزان اسید بهنیک ۰۲۲% که از حد مجاز ۰۲ بیشتر می باشد) در روغن زیتون تصفیه شده می شود و هیچ گونه تغییری در حدود اسیدهای چرب در مورد اختلاط با روغن تفاله ی زیتون به وجود نمی آید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.