مقاله ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات :

مقاله ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران از صفحه ۲۶۷ تا ۲۸۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی روش های بازشناسی متون فارسی بر مبنای شکل کلی زیرکلمات
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بازشناسی متن
مقاله شکل کلی
مقاله خوشه یابی
مقاله فارسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دو رویکرد برای بازشناسی متون فارسی با استفاده از شکل کلی زیرکلمات ارایه شده و ضمن مقایسه آنها، مزایا و معایب استفاده از روش های مبتنی بر شکل کلی بیان شده است. رویکرد اول بر بازشناسی زیرکلمات، بدون حذف نقاط و علایم آنها استوار است و رویکرد دوم مبتنی بر شکل بدنه زیرکلمات است که از حذف نقاط و علایم زیرکلمه حاصل می شود و پس از بازشناسی بدنه، اطلاعات نقاط و علایم افزوده می شود. هر دو رویکرد شامل دو مرحله آموزش و آزمایش هستند. در مرحله آموزش، زیرکلمات مجموعه آموزش، خوشه بندی می شوند. برای خوشه یابی از الگوریتم ISODATA استفاده شده و مراکز اولیه خوشه ها توسط یک الگوریتم خوشه یابی سلسله مراتبی محاسبه شده اند. در رویکرد اول، بازشناسی طی دو مرحله صورت می گیرد: یافتن خوشه های نزدیک به ورودی و یافتن نزدیک ترین زیرکلمه از بین خوشه های نزدیک. در رویکرد دوم علاوه بر این مراحل، یک مرحله اضافی برای یافتن زیرکلمه نهایی بر اساس الگوی نقاط نیز وجود دارد. هر دو روش نتایج قابل قبولی روی تصاویر تمیز ارایه می دهند به طوری که رویکرد بانقطه دقتی حدود %۹۴ و رویکرد بدون نقطه دقتی حدود %۹۳ در سطح کلمه ارایه می دهد. لیکن در برخورد با تصاویر کم کیفیت و نویزی دچار افت دقت می شوند که این کاهش در برخی موارد بسیار شدید است. دلایل این کاهش دقت ارزیابی شده و راهکاری برای بهبود آن ارایه شده است. همچنین ضمن مقایسه دو رویکرد، مزایا و معایب بازشناسی بر مبنای شکل کلی ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.