مقاله تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان) دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان) :
مقاله تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در جغرافیا از صفحه ۳۳ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: تحلیل اثرات اجتماعی و اقتصادی فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان گرگان)
این مقاله دارای ۲۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات
مقاله اثرات اجتماعی
مقاله اثرات اقتصادی
مقاله شهرستان گرگان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مفهوم «انزوای جغرافیایی» که از کارکردهای عامل «فاصله» به شمار می آید، یکی از دلایل دورماندن نواحی روستایی از پیامدهای توسعه اقتصادی و اجتماعی به شمار می آید. فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)با ماهیت ویژه خود دگرگونی های اساسی را در این مفهوم ایجاد کرده و تاثیرات ویژه ای را در حوزه های مختلف زندگی روستاییان بر جای گذاشته است. پژوهش حاضر با شیوه توصیفی و تحلیلی به این مساله پرداخته است که فناوری اطلاعات و ارتباطات چه تاثیری بر روی زندگی روستاییان در ابعاد اجتماعی و اقتصادی دارد؟ و میزان این اثرات تحت تاثیر چه عواملی است. در این راستا روستاییان هفت روستای دارای فناوری اطلاعات و ارتباطات در بخش مرکزی شهرستان گرگان در دو گروه کاربر فناوری و غیر کاربر مورد مطالعه قرار گرفتند. برای آزمون سوالات پژوهش نیز از آنالیز واریانس و آزمون t با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شد. نتایج مطالعه نشان داد که گروه کاربران وضعیت بهتری از نظر شاخص های اجتماعی و اقتصادی نسبت به گروه غیر کاربران دارند. همچنین وجود رابطه میان متغیرهای زمینه ای تحصیلات، درآمد، شغل، وضعیت تاهل و جنس با شاخص ICT و شاخص اجتماعی و اقتصادی مشخص تایید شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.