بررسی رابطه سبک های فرزندپروری با مشکلات رفتاری کودکان پسر پایه چهارم تا ششم مدارس ابتدایی شهرستان آبدانان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی رابطه سبک های فرزندپروری با مشکلات رفتاری کودکان پسر پایه چهارم تا ششم مدارس ابتدایی شهرستان آبدانان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی رابطه سبک های فرزندپروری با مشکلات رفتاری کودکان پسر پایه چهارم تا ششم مدارس ابتدایی شهرستان آبدانان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه سبک های فرزندپروری با مشکلات رفتاری کودکان پسر پایه چهارم تا ششم مدارس ابتدایی شهرستان آبدانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی رابطه سبک های فرزندپروری با مشکلات رفتاری کودکان پسر پایه چهارم تا ششم مدارس ابتدایی شهرستان آبدانان :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر به بررسی رابطه سبک های فرزندپروری با مشکلات رفتاری کودکان پسر پایه چهارم تا ششم مدارس ابتدایی شهرستان آبدانان پرداخته است. روش مطالعه توصیفی و از نوع همبستگی انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان پسر پایه چهارم تا ششم ابتدای شهرستان آبدانان که در سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۴ مشغول به تحصیلی بودند (N=197 ) . ججم نمومه پژوهش با استفاده از فرمول کوکران ۱۳۰ نفر بود که از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. برای گردآوری دادهها از دو پرسشنامه های شیوه فرزندپروری دایانا بامریند و پرسشنامه مشکلات رفتاری راتر فرم معلم استفاده شده است. داده ها از طریق آمار توصیفی و تحلیلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از آزمون همبستگی پیرسون نشان می دهد که بین سبک فرزند پروری سهل گیرانه با مشکلات رفتاری (رفتار ضد اجتماعی، ناسازگاری اجتماعی و اختلال کمبود توجه) همبستگی مثبت و معنی داری دارد (p> 0/01) سبک فرزند پروری مستبدانه با مشکلات رفتاری (پرخاشگری- بیش فعالی، اضطراب- افسردگی، رفتار ضداجتماعی، ناسازگاری اجتماعی و اختلال کمبود توجه) همبستگی مثبت و معنی داری دارد (p> 0/01) همچنین سبک فرزند پروری مقتدرانه با مشکلات رفتاری(پرخاشگری- بیش فعالی، اضطراب- افسردگی، رفتار ضداجتماعی، ناسازگاری اجتماعی و اختلال کمبود توجه) همبستگی منفی و معناداری دارد (p> 0/01) . بر اساس نتایج مطاله حاضر میتوان نتیجه گیری کرد که نوع ارتباط والدین با یکدیگر و همچنین چگونگی تعامل آنها با فرزندان نیز میتواند در شکل گیری شخصیت فرزندان و نوع رفتارهای آنان تاثیر داشته باشد؛ رفتار والدین با فرزندان غالبا مطابق الگوی فرهنگی خاصی که در آن جامعه قرار دارند، انجام میگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.