بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تاب آور ی و سلامت روان دانشآموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تاب آور ی و سلامت روان دانشآموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تاب آور ی و سلامت روان دانشآموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تاب آور ی و سلامت روان دانشآموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تاب آور ی و سلامت روان دانشآموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تا باروری و سلامت روانی دانش آموزان مقطع اول متوسطه در شهرستان اسفراین در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ به انجام رسید. این تحقیق در زمره تحقیقات توصیفی و از نوع همبستگی بوده است. جامعه آماری مورد مطالعه در این تحقیق کلیه دانش آموزان مقطع اول متوسطه که از بین آنها تعداد ۱۳۰ نفر به عنوان هشت نمونه به طور تصادفی ساده انتخاب نموده ایم ابزار جمع آوری اطلاعات شامل پرسش نامه سبک زندگی پرسش نامه تا باوری و پرسش نامه سلامت روان است. به منظور تعیین میزان رابطه بین سبک زندگی اسلامی با حس تا باروری و سلامت روان در دانش آموزان مقطع اول متوسطه شهرستان اسفراین، از ضرایب هم بستگی و آزمون های معناداری و همچنین جهت تعیین همبستگی حرکت متغیرهای پیش بین (سلامت روان و حس تا باوری) در تبیین متغیر ملاک ( سبک زندگی اسلامی) از ازمون رگرسیون ضریب هم بستگی پیرسون و آزمون t مستقل استفاده شده است. نتایج حاکی از آنست که بین سبک زندگی اسلامی با حس تا باروری و سلامت روان رابطه معنی داری وجود دارد همچنین بین سبک زندگی در دختران و پسران تفاوت معنی داری وجود دارد. یافته های این پژوهش گویای آن است که حس تاب اوری و سلامت روان می تواند میزان بالایی از تغییرپذیری سلامت روان را در دانش آموزان تبیین نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.