مقاله بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم :

مقاله بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۲۳ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل موثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته گندم
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کربوکسی متیل نشاسته
مقاله منوکلرواستات سدیم
مقاله ژلاتیناسیون
مقاله نشاسته ی اصلاح شده
مقاله نشاسته گندم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کربوکسی متیل نشاسته، یک نشاسته ی اتری محلول در آب سرد است. در این پژوهش شرایط بهینه واکنش برای کربوکسی متیلاسیون نشاسته ی گرانولی گندم تعیین شدند. این واکنش با منوکلرواستات سدیم (SMCA) به عنوان عامل کربوکسی متیلاسیون در حضور قلیا (NaOH) والکل انجام گرفت. در این تحقیق از دو نوع الکل اتانل و ایزوپروپانل استفاده شد و اثر محیط واکنشی، دمای واکنش و نسبت (مول / مول) NaOH / SMCAبر روی گرانروی، راندمان و درجه حرارت ژلاتنیزاسیون نشاسته ی حاصل، مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که حلال ایزوپروپیل الکل نسبت به اتیل الکل عملکرد بهتری دارد. همچنین نمونه هایی که در شرایط دمایی cْ۴۰ و cْ۵۰ و با نسبت (مول / مول ) NaOH / SMCA = 1.25 به دست آمده بودند بالاترین ویسکوزیته و راندمان را داشتند و در درجه حرارت های پایین تری شروع به تشکیل ژل می کردند. با توجه به این که در بررسی اثرات متقابل حلال، دمای واکنش و نسبت (مول / مول) NaOH / SMCA در دمای cْ۴۰ و cْ۵۰ و نسبت (مول / مول) NaOH / SMCA = 1.25 تفاوت معناداری بر روی راندمان و درجه حرارت ژلاتیناسیون نشاسته های حاصل مشاهده نشد و نیز با توجه به مصرف کم تر انرژی در دمای واکنش cْ۴۰ در مقایسه با cْ۵۰، لذا دمای واکنش cْ۴۰ به عنوان دمای بهینه انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.