مقاله الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران :

مقاله الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۱۱۵ تا ۱۲۲ منتشر شده است.
نام: الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان نوجوان شهر تهران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیگار
مقاله دانش آموزان
مقاله نوجوان
مقاله تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: برطبق گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه بین ۱۰۰۰۰۰- ۸۰۰۰۰ جوان شروع به مصرف فرآورده های دخانی می کنند که اکثرا در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند. از آنجا که بیش از ۷۰% از نوجوانان (۱۹-۱۰ ساله) کشور در حال تحصیل هستند و مدرسه به عنوان اولین محیط اجتماعی آموزشی بعد از خانواده از اهمیت بسزایی در شکل گیری رفتارهای فرد برخوردار است، این پژوهش در مدارس اجرا گردید. این مطالعه با هدف تعیین الگوی مصرف سیگار در دانش آموزان شهر تهران در سال تحصیلی ۸۷- ۱۳۸۶ صورت گرفت.
مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی – توصیفی به روش تصادفی چندمرحله ای خوشه ای و با استفاده از پرسشنامه استاندارد GYTS (Global Youth Tobacco Survey) بر روی جمعیت دانش آموزان شهر تهران شامل ۴۵۲۳ نفر (۲۲۷۲ پسر و ۲۲۵۱ دختر) در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶ انجام گردید. تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از آزمون کای دو صورت گرفت.
یافته ها: ۴۵۲۳ دانش آموز (۲/۵۰% مذکر و ۸/۴۹% مونث) بررسی شدند. میانگین سنی شرکت کنندگان در مطالعه ۰۹/۲±۶۹/۱۴ سال بود. تجربه مصرف سیگار و قلیان به ترتیب ۵/۲۵% و ۹/۵۴% محاسبه گردید. بیشترین فراوانی درصد تجربه کنندگان مصرف در گروه سنی ۱۵-۱۴ سالگی (۶/۲۷%) قرار داشت. بیشترین فراوانی درصد نحوه دستیابی به سیگار مصرفی در دانش آموزان مصرف کننده فعلی از مغازه یا فروشگاه (۸/۳۸%) گزارش شد. بیشترین مکان کشیدن سیگار در پسران مصرف کننده فعلی (۶/۳۶%) در مکانهای عمومی و در دختران (۶/۵۱%) در خانه بود. ۰/۲۲% از مصرف کنندگان فعلی بیش از ۵ نخ سیگار در طی ۳۰ روز گذشته کشیده بودند. تقریبا از هر پنج نفر مصرف کننده فعلی یک نفر اقدام به ترک و تلاش جهت ترک سیگار در سال گذشته داشته اند. پسران مصرف کننده فعلی سیگار بیشتر از دختران اقدام به ترک سیگار (P<0.001) داشتند.
نتیجه گیری: نتایج با بسیاری از مطالعات در جهان همخوانی دارد. شیوع قابل توجه تجربه و مصرف دخانیات طراحی و اجرای برنامه های پیشگیری با رویکرد سطح اول پیشگیری جهت سنین پایینتر، نظارت و اجرای قوانین منع فروش دخانیات به نوجوانان و بررسی عوامل موثر بر مصرف لازم به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.