مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی :

مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۳۱ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دوغ
مقاله اسانس های روغنی
مقاله صمغ گوار
مقاله ویسکوزیته
مقاله فراریت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در نوشیدنی های بر پایه ی لبنیات که pH پایینی دارند پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تولید، لخته ی کازئینی از سرم جدا می شود. در تحقیق حاضر جهت جلوگیری از جداشدن سرم و در نتیجه کاهش فراریت اسانس های اضافه شده از صمغ گیاهی گوار به میزان ۰۰۸، ۰۱۰، ۰۱۵ و ۰۲۵ درصد وزنی استفاده شد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف صمغ اضافه شده، میزان جداشدن سرم،pH و خواص حسی تیمارهای تهیه شده ی حاوی اسانس، هر هفته به مدت یک ماه مورد ارزیابی قرار گرفته، خواص رئولوژیکی نمونه نیز یک هفته پس از تولید، اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که اضافه کردن صمغ به سبب اثری که بر افزایش ویسکوزیته و کاهش جداشدن سرم دارد از میزان فراریت اسانس های اضافه شده می کاهد و به همین دلیل، گروه ارزیاب، تیمارهای حاوی مقادیر ۰۱۰ و ۰۱۵ درصد صمغ را به طور کلی نسبت به نمونه ی شاهد ترجیح دادند. بررسی خواص رئولوژیک نیز نشان داد که با افزایش سرعت برشی ویسکوزیته، تمامی تیمارها کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.