بررسی میزان موفقیت قوانین حوزه زنان در امنیت اجتماعی (مورد مطالعه: زنان ۴۰-۱۵ سال محلات قیطریه و هرندی شهر تهران)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان موفقیت قوانین حوزه زنان در امنیت اجتماعی (مورد مطالعه: زنان ۴۰-۱۵ سال محلات قیطریه و هرندی شهر تهران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان موفقیت قوانین حوزه زنان در امنیت اجتماعی (مورد مطالعه: زنان ۴۰-۱۵ سال محلات قیطریه و هرندی شهر تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان موفقیت قوانین حوزه زنان در امنیت اجتماعی (مورد مطالعه: زنان ۴۰-۱۵ سال محلات قیطریه و هرندی شهر تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان موفقیت قوانین حوزه زنان در امنیت اجتماعی (مورد مطالعه: زنان ۴۰-۱۵ سال محلات قیطریه و هرندی شهر تهران) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

پیدایش اولین شهرهای تاریخ بشر در نتیجه ی زندگی جمعی انسان ها جهت دستیابی به نیازها و تامین و تضمین امنیت آنها بوده است. حال گسترش بی حد و مرز شهرها و تبدیل آنها به شهرهای بزرگ و کلانشهرها و به دنبال آن افزایش مسایل شهرنشینی در کشورهای در حال توسعه این عامل را به یک تهدید در جوامع شهری تبدیل کرده است. امنیت اجتماعی از ابعاد مهم امنیت چه در بعد عینی و چه در بعد ذهنی است که یکی از مولفه های مهم زندگی مطلوب و سرزندگی شهرها به حساب می آید و به عنوان حقوق اساسی مردم مطرح است که نشان از اهمیت این موضوع دارد،از طرفی دیگر در عصر مدرن به دلیل حضور روزافزون زنان در اجتماع نیاز آن ها به امنیت نیز افزایش یافته که همین موضوع مورد توجه محققان و قانون گذاران درآمده است. بر این اساس پژوهش حاضر با رویکردی نسبتا متفاوت قوانین حوزه زنان رادر پنج بعد اصلی امنیت اجتماعی بررسی کرده و میزان موفقیت آن را دراحساس امنیت زنان به صورت تطبیقی در دو محله توسعه یافته و کم توسعه یافته تهران سنجیده شده است. روش انجام تحقیق تحلیلی_پیمایشی بوده و بصورت پرسشنامه انجام گرفته است، همچنین در تحلیل یافته ها از روش آزمون تی استفاده شده است. یافته های پژوهش حاکی از آن است که بین قوانین تصویب شده در حوزه زنان و کاهش یا افزایش امنیت اجتماعی آنها در جوامع شهری رابطه معناداری وجود دارد که شدت و ضعف این رابطه در ۲ محله مطالعه شده بسته به شاخص های مختلف متفاوت است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که افزایش امنیت اجتماعی زنان در جامعه شهری نیازمند قانون گذاری در حوزه های مختلف امنیت است که در این پژوهش سعی می شود به آن پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.