بررسی جامعه شناختی رویکردهای جنسیتی در فضای شهری (مطالعه موردی مسایل زنان در پارک های منطقه ۴ شهرداری تهران)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جامعه شناختی رویکردهای جنسیتی در فضای شهری (مطالعه موردی مسایل زنان در پارک های منطقه ۴ شهرداری تهران) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جامعه شناختی رویکردهای جنسیتی در فضای شهری (مطالعه موردی مسایل زنان در پارک های منطقه ۴ شهرداری تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جامعه شناختی رویکردهای جنسیتی در فضای شهری (مطالعه موردی مسایل زنان در پارک های منطقه ۴ شهرداری تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جامعه شناختی رویکردهای جنسیتی در فضای شهری (مطالعه موردی مسایل زنان در پارک های منطقه ۴ شهرداری تهران) :

تعداد صفحات :۲۸

چکیده مقاله:

شواهد بسیاری در حوزه های مختلف پژوهش دانشگاهی در دست است که نشان می دهد زنان و مردان، فضای زندگی خود را به شکلی متفاوت از یکدیگر درک و تجربه می کنند و به کار می برند. فضاهای زندگی شهری امروز به محیط مردانه بیشتر نزدیک اند و تحقیقات و تجربیات بشری نشان داده است که زنان از شرایط نامساعد محیط های ساخته شده، رنج می برند. شناسایی نیازهای زنان در فضای شهری گامی مهم در جهت حضورپذیری این افراد در فضاهای شهری است. این مقاله رویکردهای جنسیتی در فضای شهری را، با تمرکز بر فضای پارک های (منطقه ۴ شهرداری) به عنوان فضای عمومی مطرح و مورد بررسی قرار داده است. پارک ها یکی از مراکز مهم فضای شهری هستند که علاوه بر جنبه بهداشتی و روانی، در توسعه پایدار شهری و بهبود کیفیت زندگی اهمیت بسزایی دارند. هدف از این تحقیق بررسی نیازها و مشکلات زنان در پارک های منطقه ۴ شهرداری می باشد. در این تحقیق از روش پیمایشی استفاده شده است. برای جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه استفاده شده که بین ۴۰۰ زن به عنوان حجم نمونه از جامعه آماری زنان بالای ۲۰ سال ساکن منطقه ۴ شهرداری تهران، توزیع شده است. سپس پرسشنامه ها با نرم افزار spss مورد تحلیل قرار گرفتند. در کنار ابزار پرسشنامه از مشاهده نیز استفاده شده است. نتایج حاصل از داده ها نشان میدهد که هرسه فرضیه با متغیرهای امنیت، طراحی و معماری و تفکیک جنسیتی مورد تایید قرار گرفته اند. با توجه به نتایج به دست آمده زنان از امنیت کافی در پارک ها برخوردار نیستند، در طراحی و معماری پارک ها به ویژگی های زنان توجه نشده است، فرهنگ حاکم جامعه و بخصوص پوشش بانوان محدودیت هایی را برای آنها در استفاده از امکانات پارک بوجود آورده است و همچنین زنان ساکن منطقه ۴ به دلیل دوری راه به پارک بانوان دسترسی مناسبی ندارند و بسیار مایلند در منطقه سکونت خود پارک بانوان احداث شود و یا قسمتی از پارک ها به خانم ها اختصاص داده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.