بررسی وجود رنگ مصنوعی درعصاره زعفرانی توسط میکرواستخراج مایع-مایع پخشی.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی وجود رنگ مصنوعی درعصاره زعفرانی توسط میکرواستخراج مایع-مایع پخشی. دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی وجود رنگ مصنوعی درعصاره زعفرانی توسط میکرواستخراج مایع-مایع پخشی. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وجود رنگ مصنوعی درعصاره زعفرانی توسط میکرواستخراج مایع-مایع پخشی.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی وجود رنگ مصنوعی درعصاره زعفرانی توسط میکرواستخراج مایع-مایع پخشی. :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
براساس مقررات جاری کشور به کارگیری رنگ های مصنوعی در تولید مواد غذایی مجاز نیست. بدلیل جذابیت هایی که رنگ مصنوعی در محصولات غذایی ایجاد می کنند استفاده از آنها در حال افزایش است. به همین دلیل کنترل اینگونه فررآورده ها از نظر رنگ لازم و حایز اهمیت است.هدف:اندازگیری مواد رنگی مصنوعی در غلظت های خیلی پایین کمتر از ppm1 مواد و روش ها:این تحقیق در دو مطالعه جداگانه صورت گرفت.در مطالعه ۰۵ نمونه عصاره شهر تبریز نمونه برداری شد. نمونه ها مورد آنالیز قرار گرفتند. پس از استخراج رنگ با کمک دکانوییک اسید و پشم نسبت به آنالیز رنگ با استفاده از روش کروماتوگرافی با کارایی بالا اقدام شد.یافته ها: رنگ تارترازین عصاره زعفرانی استفاده شده است بجای زعفران و سانست یلو نتیجه گیری: براساس نتایج مطالعه% ۰۵ عصاره زعفرانی ا دارای رنگ تارترازین بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.