جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم ۵۴۵۶ با ورق های مختلف از نظر ضخامت: بهینه سازی فرآیند و تکامل ساختار


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم ۵۴۵۶ با ورق های مختلف از نظر ضخامت: بهینه سازی فرآیند و تکامل ساختار دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم ۵۴۵۶ با ورق های مختلف از نظر ضخامت: بهینه سازی فرآیند و تکامل ساختار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم ۵۴۵۶ با ورق های مختلف از نظر ضخامت: بهینه سازی فرآیند و تکامل ساختار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم ۵۴۵۶ با ورق های مختلف از نظر ضخامت: بهینه سازی فرآیند و تکامل ساختار :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

اثرات پارامترهای فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی بر روی مشخصه های مکانیکی و تکامل ریز ساختار صفحات آلیاژآلومینیوم ۵۴۵۶ جوش داده شده با ضخامت ها و شرایط دمایی مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. صفحه ی بالایی ۵ میلی متر ضخامت داشت، آلیاژ آلومینیوم ۵۴۵۶ جوش سرد شده ی T321 صفحه ی زیرین ورق آنیلی ۲.۵ میلیمتری O5456) بود. چهار نوع پین با شکل های هندسی مختلف (پین مخروطی، پین استوانه ای- مخروطی، پین مخروطی پله ای، و پین گشاد سه فلوت) و دو سرعت چرخشی (۶۰۰ و ۸۰۰ دور در دقیقه) برای تولید اتصالات استفاده شدند. مقادیر ریزساختارها و ریز سختی در قطعه ی جوش (WN)، منطقه ی تحت نفوذ ترمودینامیکی (TMAZ)، و منطقه ی تحت نفوذ حرارت (HAZ) بررسی گردیدند و با شرایط پردازش منتخب، ارتباط داده شدند. به طور خاص، اثر هندسه ی ابزار بر روی جریان مواد پلاستیکی شده در منطقه ی قطعه، میزان نقص قلاب، و خواص مکانیکی (ریز سختی) اتصالات FSW مستندسازی و اندازه گیری شدند. دریافته شد که در اتصالات جوش ساخته شده با استفاده از ابزار پین مخروطی پله ای، ساختار همگن ظریف (۵.۴ میکرومتر) و سطح سختی بالاتر ازابزارهای دیگر بدست می آید. شرایط پردازش بهینه که منجر به اتصالات بدون نقص با بالاترین خواص مکانیکی می شدند، با پینموضوع مخروطی پله ای و سرعت دورانی ۶۰۰ دور در دقیقه به دست می آمدند. تکامل ریزسختی در هر منطقه مشخص گردید وبه شرایط پردازش نسبت داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.