مقاله اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری :

مقاله اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۱۵۵ تا ۱۶۴ منتشر شده است.
نام: اثر تزریق موسیمول و پیکروتوسین در هسته های AC و AM آمیگدال بر رفتار پرخاشگری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آمیگدال
مقاله پرخاشگری
مقاله موسیمول
مقاله پیکروتوسین
مقاله شوک الکتریکی
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یکی از روشهای درمان پرخاشگری دارو درمانی است. از طرفی سیستم گاباارژیک در رابطه با پرخاشگری دخیل است. لذا، هدف از بررسی حاضر مطالعه اثر ترزیق موسیمول (آگونیست GABAA) دوزهای ۲۵۰ و ۵۰۰ ng/rat و پیکروتوسین (آنتاگونیست (GABAA دوزهای ۱۵ و ۳ ng/rat در دو هسته (ac) و (am) آمیگدال در پرخاشگری می باشد.
روش ها: پنجاه و پنج موش صحرایی بالغ با وزن ۱۸۰ الی ۲۲۰ گرم استفاده شدند. کانول راهنما در هسته های ac و am آمیگدال با استفاده از روش استریوتاکسی قرار داده شد. بعد از تزریق، موش در دستگاه الکتروشوک قرار می گرفت. بعد از شوک الکتریکی، موش دیگر در دستگاه قرار داده شد و رفتار موش صحرایی پرخاشگر با موش صحرایی طبیعی مقایسه شد. داده ها با استفاده از آزمون های آماری one way ANOVA وStudent T test در سطح P<0.05 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج نشان داد که تزریق داروی موسیمول دوز
۵۰۰ ng/rat به درون هسته هایac و am، تزریق داروی پیکروتوسین دوزهای ۱۵ و ۳ ng/rat به درون هسته am آمیگدال و در دوز ۱۵ نانوگرم ng/rat به درون هسته ac بطور معنی داری رفتار پرخاشگری را افزایش داد (P<0.05). دو هسته ac و am نیز در بعضی از رفتارهای پرخاشگری بطور معنی داری متفاوت بودند (P<0.05).
نتیجه گیری: به طور کلی نتایج نشان داد که سیستم گابا در هسته ac آمیگدال از هسته am قوی تر است. علاوه بر آن، هسته های ac و am آمیگدال بر رفتار پرخاشگری از طریق گیرنده GABAA نقش تعدیل کننده دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.