مقاله تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان :

مقاله تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۱۹۱ تا ۱۹۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر برنامه فعالیت های طولانی مدت شنا و فوتبال بر غلظت پروتئین واکنش گر CRP) C)، هموسیستئین و فیبرینوژن سرم پسران نوجوان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عوامل خطر ساز التهابی قلبی – عروقی
مقاله پسران نوجوان
مقاله تمرینات فوتبال و شنا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: این امکان هست که پسران نابالیده فعال یا کم تحرک، علیرغم برخورداری از نیمرخ فیزیولوژیک اجزای چربی روتین احتمالا یک یا چند عامل تهدید کننده التهابی پنهان قلبی – عروقی داشته باشند. گزارشها پیرامون تاثیر ورزش هوازی، حجم تمرینی و سطح آمادگی بدنی بر تغییرات نشانگرهای حساس زیست شیمیایی پروتئین واکنش گر (CRP) C، هموسیستئین (HST) و فیبرینوژن (FBG) ناهمگون است.
روش ها: ۴۲ پسر ۱۰ تا ۱۴ ساله تهرانی در سه گروه شناگر، فوتبالیست و غیر ورزشکار در طرح شرکت کردند. فوتبالیست ها و شناگران با میانگین های سن ۱۱۹۱±۱۹ و ۱۱۶۴±۱۲ سال و (BMI) به ترتیب ۱۷±۱۴۵ و ۱۸۷۷±۲۳۹ (kg/m۲) و گروه کنترل (۱۱۵±۰۶ سال، ۱۷۴۵±۰۶۴ kg/m۲) و میزان هزینه کالری دریافتی روزانه در سه گروه تحقیق به ترتیب (۲۷۱۸۵±۴۷۲۰۸، ۲۷۶۲۶۹±۴۳۴۲۶ و ۲۴۷۷۷۱±۲۵۲۸۶ Kcal/d) از مناطق شش و دو شهر تهران هدفمند انتخاب شدند.
یافته ها: تحلیل واریانس داده ها نشان داد که غلظت HST سرم شناگران (۱۱۱۴±۲۰۸ mmol/L) بطور معناداری پایین تر از گروه فوتبالیست ها (۱۲۰۱±۲۰۸ mmol/L) بود (P=0.031, F=3.82). در حالیکه غلظت FBG سرم شناگران (۳۵۱±۱۳۵۶ mg/dl) بالاتر از فوتبالیست ها (۲۹۸±۱۳۹۲ mg/dl) بود اما معنادار نبود (F=0.44, p=0.64). (CRP) نیز در هر سه گروه تفاوت قابل ملاحظه آماری بدست نیامد (P>0.05). با این حال غلظت آن در گروه ورزشکار پایین تر بود.
نتیجه گیری: به نظر می رسد که عوامل الگوی فعالیت بدنی هوازی طولانی مدت (شنا)، شاخص توده بدن (BMI)، سطح نخست آمادگی فیزیولوژیک و حجم تمرین هفتگی (نه شدت کار) می توانند از مولفه های عمده اثر گذار بر تغییرات نشانگرهای التهاب زای قلبی-عروقی ورزشکاران جوان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.