مقاله اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت :

مقاله اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۱۷ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: اثر رژیم های آبیاری بر روند انتقال و انباشت عناصر غذایی در ریشه ذرت
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاثیر کودهای کم مصرف آهن
مقاله روی و مس بر رشد و عملکرد ارقام جو در شرایط آب و هوایی خوزستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
وجود میانگین های بالای دما، دوره های خشکسالی، معضل شوری و کمبود شبکه های آبیاری زهکشی در زمین های کشاورزی استان خوزستان، لزوم اعمال رژیم های آبیاری متناسب با روند جذب عناصر غذایی را ضروری می کند. این تحقیق بر مبنای آزمایش کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی (تیمار اصلی: مقادیر مختلف آبیاری و تیمار فرعی: فازهای رشدی گیاه) با چهار تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان اهواز انجام شد. اثر دور آبیاری، فاز های رشدی و اثر متقابل این دو در سطح ۱% بر درصد تجمع نیتروژن، فسفر و پتاسیم ریشه در اعماق مختلف خاک معنی دار، اما اثرات آنها بر درصد تجمع سدیم ریشه معنی دار نشد. روند انتقالی عناصر نیتروژن و پتاسیم در سطوح مختلف تنش آب از نوک ریشه بطرف اندام هوایی بود و با افزایش تنش این روند بعلت تحرک زیاد این دو عنصر در ریشه گیاه افزایش یافت و بر خلاف عناصر نیتروژن و پتاسیم که بالاترین تجمع آنها در عمق ۲۰ – ۰ سانتی متر بود، بالاترین تجمع عنصر فسفر در عمق ۶۰ – ۴۰ سانتی متر ریشه بدست آمد، با اعمال تنش شدیدتر آب، تجمع عنصر فسفر در این عمق کاهش قابل ملاحظه ای نیافت، بالاترین درصد تجمع سدیم در نوک ریشه بود و با اعمال تنش آب، انتقال سدیم بطرف بالا در ریشه بسیار محدود شد. تنش خشکی باعث کاهش عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، شاخص برداشت، وزن هزار دانه و تعداد ردیف در بلال گردید، اختلاف نوبت های آبیاری بین تیمارهای 0I و ۶ I1 نوبت و اختلاف عملکرد دانه در این دو تیمار آبیاری ۱۵ تن در هکتار بود، هر چند تیمار 0I به عنوان بهترین شرایط با ۲۲ مرتبه آبیاری در طول فصل می تواند معرفی شود اما تیمار ۱I با عملکرد دانه قابل قبول ۱۲۸ تن در هکتار، ۱۵۰۲ لیتر در یک کرت کمتر آب مصرف کرد که با توجه به کمبود آب و خشکسالی باید مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.