مقاله بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی :

مقاله بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در روان شناسی بالینی از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات طیف اسکیزوفرنی
مقاله اسکیزوفرنی
مقاله اختلال اسکیزوافکتیو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف اصلی از پژوهش فعلی شناسایی ساختار عاملی مقیاس علایم مثبت و منفی در اختلالات طیف اسکیزوفرنی بود.
روش: به همین منظور ۱۵۰ بیمار مبتلا به اختلال های طیف اسکیزوفرنی (۸۴ اسکیزوفرنی و ۶۶ اسکیزوافکتیو) بستری در بیمارستانهای فاطمی و ایثار شهرستان اردبیل به شیوه در دسترس انتخاب شدند و با مقیاس نشانه های مثبت و منفی (PANSS) مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور تحلیل اطلاعات از دو آزمون تحلیل عامل و تحلیل تشخیصی استفاده شد.
یافته ها: نتیجه تحلیل عامل روی مقیاس نشانه های مثبت و منفی (PANSS) در گروه بیماران مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی شش عامل تنش بالا، نقص ارتباطی، هذیان، کندی عاطفی، اختلال در مفهوم سازی و بی ارادگی، در گروه اختلال اسکیزوافکتیو شش عامل کندی عاطفی، حواس پرتی، از هم گسیختگی، تنش بالا، تحریک پذیری و هذیان استخراج گردید. نتیجه تحلیل تشخیصی نشان داد که در ۴۷۱% از موارد اختلال های مورد بررسی با استفاده از مقیاس نشانه های مثبت و منفی (PANSS) درست طبقه بندی شده است.
نتیجه گیری: نتایج حاکی از آن است که ساختار عاملی اکتشافی مقیاس نشانه های مثبت و منفی (PANSS) در دو گروه بیماران مبتلا به اختلالات اسکیزوفرنی و اسکیزوافکتیو متفاوت است. بنابراین، این ابزار در پژوهش ها و تشخیص های بالینی دارای روایی سازه قابل قبولی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.