تاثیر هشت هفته تمرینات استقامتی بر تغییرات هورمون های LH و FSH در دختران غیر فعال مبتلا به سندرم پیشاز قاعدگی شهر اهواز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هشت هفته تمرینات استقامتی بر تغییرات هورمون های LH و FSH در دختران غیر فعال مبتلا به سندرم پیشاز قاعدگی شهر اهواز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هشت هفته تمرینات استقامتی بر تغییرات هورمون های LH و FSH در دختران غیر فعال مبتلا به سندرم پیشاز قاعدگی شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هشت هفته تمرینات استقامتی بر تغییرات هورمون های LH و FSH در دختران غیر فعال مبتلا به سندرم پیشاز قاعدگی شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هشت هفته تمرینات استقامتی بر تغییرات هورمون های LH و FSH در دختران غیر فعال مبتلا به سندرم پیشاز قاعدگی شهر اهواز :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

مقدمه و هدف: سندرم پیش از قاعدگی به عنوان یکی از متداولترین شکایات زنان در سالهای باروری است . یافتههای علمی بیان میکند که تمرین و فعالیت جسمانی به طور مثبتی بر این مشکل تاثیر دارد. از این رو، هدف اصلی این تحقیق تاثیر هشت هفته تمرینات استقامتی برتغییرات هورمونهای FSH,LH در دختران غیر فعال مبتلا به سندروم پیش از قاعدگی شهراهواز است.مواد و روش کار: از کلیه دانشجویان دختر غیر ورزشکار که در این تحقیق نیمه تجربی شرکت کردند ۳۰ نفر به صورت داوطلبانه و مبتنی بر هدف انتخاب، که بر اساس پرسشنامه PMS پرسشنامه سلامت عمومی و وآزمون افسردگی بک مبتلا به PMS متوسط تا شدید بودند، بهصورت تصادفی به دوگروه تمرینات استقامتی و کنترل تقسیم شدند.آزمودنی های گروه های تجربی تمرینات خود را که شامل ۳۰ دقیقه دویدن مداوم باشدت ۵۰ تا ۷۵ درصد حداکثر ضربان قلب بودرا، در سالن ورزشی بر روی تردمیل انجام دادند. دادهها به کمک آمار توصیفی و استنباطی و آزمون تحلیل واریانسیکطرفه، تی وابسته و تی مستقل در سطح معنیداری ۰.۰۵ با استفاده از نرمافزار SPSS-21 تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که تمرین استقامتی موجب کاهش معنی داری برسطح هورمون های LH شده P<0.05 و تاثیری بر هورمون FSH نداشته است. نتیجه گیری: نتایج کلی این تحقیق دلالت بر این دارد که شرکت در تمرینات استقامتی احتمالا روش درمانی مناسب و بی خطری در کاهش علایم جسمانی و روانی PMS در بانوان مبتلا است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.