مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار :

مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۳۴ تا ۴۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آبی گیاهان دارویی بر باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسانس و عصاره
مقاله گیاهان دارویی
مقاله شانکر و لکه برگی باکتریایی درختان میوه هسته دار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شانکر و لکه برگی باکتریایی درختان میوه هسته دار به وسیله باکتری های Pseudomonas syringae pv. Syringae و Xanthomonas arboricola pv. pruni ایجاد می شوند. با توجه به اثرات سوء سموم کشاورزی بر اکوسیستم های زیستی استفاده از ترکیبات ضد میکربی بی خطر از جمله اسانس و عصاره های گیاهان دارویی امری ضروری به نظر می رسد.
هدف: مطالعه اثر ضد باکتریایی چهارده اسانس و چهار عصاره آبی گیاهی روی باکتری های ذکر شده.
روش بررسی: اسانس گیاهان به روش تقطیر با آب استخراج شد. اثر ضد میکروبی اسانس ها به روش نشر از چاهک در ۳ تکرار روی باکتری های ذکر شده مورد بررسی و داده ها با نرم افزار SAS تجزیه شد.
نتایج: نتایج نشان دادند که بین اسانس ها در بازداری از رشد باکتری ها تفاوت معنی داری وجود دارد. در باکتریXap اسانس نعناع، مریم گلی، زیره، کاکوتی و زنیان به ترتیب با میزان بازدارندگی ۶۳، ۶۱۷، ۵۷۷، ۵۵۷ و ۴۷۷ سانتی متر بالاترین میزان بازدارندگی و اسانس گیاهان بومادران، گشنیز، گلپر و عصاره مریم گلی کمترین اثر را نشان دادند. عصاره آبی چریش بیشترین میزان بازدارندگی و عصاره های آبی آنغوزه و آویشن هیچ گونه تاثیری در رشد باکتری نداشتند. در باکتری Pss اسانس آویشن، زنیان، زیره و نعناع با میزان بازداری از رشد ۳۲۷، ۲۲۲، ۲۷ و ۲ سانتی متر بیشترین اثر و کاکوتی، گشنیز و رزماری دارای اثر متوسط بوده و اسانس مریم گلی و آنغوزه تاثیری در جلوگیری از رشد باکتری نداشتند.
نتیجه گیری: با توجه به اثرات بازدارندگی این اسانس ها روی باکتری های عامل شانکر و لکه برگی درختان میوه هسته دار از این ترکیبات می توان در کنار سایر روش های کنترل به منظور کاهش مصرف سموم استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.