تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

بررسی خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه ها درطی رسیدن، برای حصول به کیفیت بالا و افزایش ماندگاری محصول ضروری می باشد. زمان برداشت میتواند خصوصیات کیفی میوه سیب را تحت تاثیر قراردهد، در این پژوهش جهت بررسی تاثیر زمان برداشت روی برخی خصوصیات کیفی میوه سیب آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار در باغ سیب دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه ارومیه در سال ۱۳۹۴ انجام گرفت. درختان مورد آزمایش از ارقام فوق الذکر بر روی پایه MM106 انتخاب گردیدند و در زمان گلدهی این ارقام از هر رقم ۴درخت انتخاب و تاریخ های گلدهی آنها ثبت گردید. برداشتمیوه بر اساس تاریخ تمام گل طی ۷ مرحله با فواصل زمانی ۳ روز از تاریخ ۲۵ شهریور ماه تا ۱۲ مهرماه انجام شد. پس از برداشت، میوه ها به آزمایشگاه منتقل گردیدند و صفات کیفی شامل درصد کل مواد جامد محلول، اسید قابل تیتراسیون، شاخص طعم،آنتی اکسیدان کل و فنل کل مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که رقم رد دلیشیز نسبت به رقم گلدن دلیشیز در تمامی زمان های برداشت حاوی مقادیر بالاتر TSS ، آنتی اکسیدان کل و فنل کل می باشد و هرچه زمان برداشت به تاخیر بیفتد میزان TSS ، TA/TSS ، محتوی آنتی اکسیدان کل و فنل کل افزایش می یابد، اما میزان اسیدهای قابل تیتراسیون با تاخیر در زمان برداشت در هر دورقم کاهش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.