مقاله بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی :

مقاله بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۵۵ تا ۱۶۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات عصاره ریحان بر میزان آپوپتوزیس بافت رحم در موش های صحرایی تحت تاثیر در میدان های الکترومغناطیسی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آپوپتوزیس
مقاله امواج الکترو مغناطیس
مقاله رحم
مقاله عصاره ریحان
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: امروزه با صنعتی شدن کشورها اکثر ساکنین مناطق شهری در معرض امواج الکترو مغناطیس قرار دارند. بحث بر روی اینکه آیا این امواج بر روی بافت های بدن اثرات جانبی دارد ادامه دارد.
هدف: هدف از این تحقیق بررسی بافت رحمی به عنوان ارگانی مهم و کلیدی در تولید مثل و مطالعه اثرات امواج فوق بر روی این بافت می باشد.
روش بررسی: بدین منظور از ۴۰ سر موش صحرایی ماده استفاده شد، ۲۰ سر از موش ها در معرض ۴۰ هرتز (۰۱ تسلا) تشعشع امواج قرار گرفتند و یکی از این گروه ها از عصاره ریحان به میزان ۰۷ گرم به ازای کیلوگرم به صورت گاواژ استفاده نمود. در انتهای آزمایش از بافت رحم جهت مطالعه مرگ برنامه ریزی شده سلول با روش تانل نمونه برداری شد.
نتایج: نتایج نشان داد که امواج الکترو مغناطیس سبب افزایش مرگ برنامه ریزی شده سلول های بافت رحمی شده، اما در گروه دریافت کننده عصاره ریحان میزان مرگ برنامه ریزی شده سلول های بافت رحمی به صورت معنی داری کاهش یافته بود (p<0.05).
نتیجه گیری: ازآنجا که در این مطالعه امواج الکترو مغناطیس سبب آسیب سلولی می شود و مصرف عصاره ریحان به میزان ۰۷ گرم به ازای کیلوگرم سبب کاهش آسیب سلولی در بافت رحم در موش های در معرض تشعشع شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.