مقاله ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill :

مقاله ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۶۱ تا ۱۶۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی میزان ترکیب های فلاونوییدی گونه های گل محمدی .Rosa damascena Mill
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گل محمدی
مقاله فلاونویید
مقاله کامفرول
مقاله کوئرستین
مقاله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: فلاونوییدها طبقه بزرگی از پلی فنل ها با بیش از ۴۰۰۰ ترکیب هستند، اغلب مسوول رنگ زرد، قرمز و ارغوانی گل ها، میوه ها و سبزیجات در گیاه هستند. فلاونوییدها نقش آنتی اکسیدانی را در فتوسنتز گیاهان به عهده دارند، فلاونوییدها دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، جلوگیری کننده سرطان و محافظت کننده از قلب می باشند.
هدف: هدف از این تحقیق، استخراج و اندازه گیری ترکیب های فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ پانزده ژنوتیپ گل محمدی جمع آوری شده از مناطق مرکزی ایران (کشت شده در موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور) می باشد.
روش بررسی: پنج گرم نمونه تازه گل محمدی مورد آزمایش در اوایل اردیبهشت ۱۳۸۵ جمع آوری و با حلال متانول و اسید استیک (به نسبت ۱:۹) توسط دستگاه آسیاب برقی بافت گلبرگ در حلال زده و حل شده، توسط کاغذ صافی، صاف شده، عصاره حاصل را به ۳۰ میلی لیتر حجم رسانده و جهت تجزیه به دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تزریق شد.
نتایج: دو فلاوونول به نام کامفرول و کوئرستین در ۱۵ نمونه عصاره های گل محمدی تعیین مقدار شد. بیشترین میزان کامفرول در نمونه های کامو(۴۸۲ ppm) 4 ، اراک(۴۲۱ ppm) ، قهرود (۴۲۰ ppm) و مشهد اردهال(۴۱۲ ppm) 1 و کمترین میزان در نمونه های قمصر(۱۳۱ ppm) 3 ، کامو(۱۶۴ ppm) 3 ، کامو (۱۶۹ ppm) 2 و قمصر(۱۸۸ ppm) 1 وجود داشت. در رابطه با ترکیب کوئرستین بالاترین میزان در نمونه های کامو(۳۵۸ ppm) 4 ، قهرود (۳۳۷ ppm)، قمصر(۳۲۴ ppm) 2 و اراک (۳۱۸ ppm) و کمترین میزان در نمونه های قم (۸۲ ppm)، تهران (۹۱ ppm)، قمصر(۱۲۲ ppm) 3 و کامو(۱۷۲ ppm) 2 به دست آمد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده، بهترین اکسشن ها (نمونه های کامل گیاهی) از نظر میزان ترکیب های کامفرول و کوئرستین به ترتیب شامل کامو ۴ (۴۸۲ و(۳۵۸ ppm ، قهرود (۴۲۰ و(۳۳۷ ppm و مشهد اردهال ۱ (۴۱۲ و(۳۰۰ ppm می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.