اندازه گیری ویژگی های نفوذ پذیری بیوفیلم های نشاسته-پکتین تقویت شده با سلولز


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری ویژگی های نفوذ پذیری بیوفیلم های نشاسته-پکتین تقویت شده با سلولز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری ویژگی های نفوذ پذیری بیوفیلم های نشاسته-پکتین تقویت شده با سلولز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری ویژگی های نفوذ پذیری بیوفیلم های نشاسته-پکتین تقویت شده با سلولز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری ویژگی های نفوذ پذیری بیوفیلم های نشاسته-پکتین تقویت شده با سلولز :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در صنایع غذایی نانو کامپوزیت ها کاربردهای زیادی دارند تولید فیلم های مختلف در بسته بندی مواد غذایی یکی از کاربردهای مهم نانو کامپوزیت ها است. این تحقیق به منظور تولید کامپوزیت نشاسته انجام یافت که به منظور بهبود ویژگی های فیلم حاصل مقداری از نشاسته با پکتین جایگزین شد همین طور از گلیسرول به عنوان پلاستی سایزر و نانو کریستال سلولز به عنوان پرکننده استفاده شد. پس از تولید ضخامت بیوفیلمف میزان جذب رطوبت، میزان حلالیت و مقادیر نفوذ پذیری بخار آب برای نانو کامپوزیت های حاصل تعیین گردید.کمترین میزان حلالیت درنانو کامپوزیت هایی با میزان پکتین پایین مشاهده شد و با افزایش پکتین مقدار حلالیت افزایش یافت زیاد بودن حلالیت فیلم های حاصل در آب به دلیل ماهیت آبدوستی ماکروملکول پکتین می باشد. آنالیز واریانس نشان داد که عوامل تاثیر گذار بر مقدار میزان جذب رطوبت مقدار پکتین موجود در نانو کامپوزیت واثر متقابل پکتین و گلیسرول می باشند. بالاترین مقدار نفوذپذیری در نانو کامپوزیتی با ترکیب ۱۰ درصد پکتین، ۶۸ درصد گلیسرول و ۲۴ درصد نانو سلولز بود(۱۰۶×۱/۰۹۷۴ ) فیلم های کامپوزیتی از دیدگاه ایمنی غذایی، بهبود ویژگی های تغذیه ای و حسی و کاهش قیمت مورد توجه هستند. بنابراین تولید فیلم های نانو کامپوزیتی و بررسی ویژگی های مختلف آن ها امکان کاربرد بیشتر این محصولات را در صنایع غذایی فراهم می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.