اثر دما بر هیدرودینامیک بسترسیال در بستر حاوی دانه های کنجد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دما بر هیدرودینامیک بسترسیال در بستر حاوی دانه های کنجد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دما بر هیدرودینامیک بسترسیال در بستر حاوی دانه های کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دما بر هیدرودینامیک بسترسیال در بستر حاوی دانه های کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دما بر هیدرودینامیک بسترسیال در بستر حاوی دانه های کنجد :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

استفاده از بستر سیال در چند دهه اخیر، به طور گسترده مورد استفاده صنایع مختلف قرار گرفته است. در بستر سیال، به دلیل جابجایی مداوم و یکنواخت ذرات، کمیت ها در تمامی نقاط بستر یکسان می باشد و این یکی از ویژگی های بسیار مفید بستر در شرایط سیالیت است. در صنایع غذایی بستر سیال جهت خشک کردن و برشته کردن محصولات دانه ای استفاده می شود. دما یکی از پارامترهای مهم در خشک و برشته کردن محصولات دانه ای است. به منظور بررسی اثر ارتفاع و دما بر روی حداقل سرعت سیالیت، بستر سیال طراحی و ساخته شد. این بستر، استوانه ای عمودی آهنی به قطر ۸/۲ سانتی متر حاوی دانه های کنجد بوده و توسط هوا در دماهایمختلف سیال می شود. نتایج نشان داد که تغییر ارتفاع و دماهای زیر ۱۰۰ درجه سانتی گراد تاثیری برحداقل سرعت سیالیت ندارد، اما در دماهای بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد، با افزایش دما حداقل سرعت سیالیت کمی کاهش یافت. بنابراین تغییر دما در یک خشک کن بستر سیال، (که دمای خشک کردن دانه های کنجد کمتر از ۷۰ درجه است) تاثیری بر زمان سیال شدن ندارد، اما جهت برشته کردن(برشته شدن کنجد در دمای بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد اتفاق می افتد) با افزایش دما، دانه ها سریعتر سیال می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.