مقاله چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان :

مقاله چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تاکسونومی و بیوسیستماتیک (مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان) از صفحه ۵۵ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: چندشکلی ریزماهواره ای در جمعیت های طبیعی گونه در معرض تهدید ماهی کلمه خزر در سواحل استان گلستان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرایمر
مقاله چند شکلی
مقاله خلیج گرگان
مقاله گرگانرود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیتی ماهی کلمه که یکی از گونه های مهم اقتصادی و در معرض تهدید دریای خزر است، ۵۸ نمونه از مناطق گرگانرود و خلیج گرگان جمع آوری و با استفاده از ۱۰ جفت پرایمر ریزماهواره بررسی شد. هر ۱۰ جایگاه ژنی مورد استفاده چند شکلی نشان دادند و دارای ظرفیت اطلاعات چند شکلی ۰۷۲ تا ۰۹۳ بودند. نتایج نشان داد که مناطق مورد بررسی از غنای اللی (تعداد الل: ۱۰۳) و ژنی (هتروزیگوسیتی: ۰۶۷) قابل قبولی برخوردار هستند. در بررسی تعادل هاردی-واینبرگ، ۱۰ نمونه از ۲۰ تست مورد بررسی (۱۰ جایگاه ژنی × ۲ منطقه) انحراف معنی داری از تعادل نشان دادند که علت عمده آن را می توان ناشی از کسری هتروزیگوسیتی مشاهده شده دانست. دندروگرام UPGMA ترسیم شده بر اساس فاصله ژنتیکی Neiنیز جدایی آشکاری را بین جمعیت ها نشان نداد. همچنین، آنالیز واریانس مولکولی نشان داد که تنوع بالایی (%۹۸) در درون جمعیت های مورد بررسی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.