مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.) :

مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۲۸۸ تا ۲۹۷ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذر شبدر برسیم (Trifolium alexanderium L.)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبدر برسیم (Trifolium alexanderium)
مقاله تنش شوری
مقاله تنش خشکی
مقاله جوانه زنی
مقاله پلی اتیلن گلیکول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مراتع، کمبود رطوبت و شور شدن خاک یکی از عوامل بازدارنده تولید علوفه به شمار می رود، به طوریکه یکی از موانع گسترش زادآوری گیاهان مرتعی، میزان شوری و خشکی در هنگام جوانه زدن بذرها می باشد. بر این اساس تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی بذر شبدر برسیم در دو آزمون جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار در آزمایشگاه آب، خاک و گیاه دانشکده منابع طبیعی ساری در سال۱۳۸۷ اجرا شد. تیمارهای شوری به ترتیب صفر، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰ و۴۰۰ میلی مولار و تیمارهای خشکی شامل شاهد، -۰۳، -۰۶، -۰۹ و-۱۲ مگاپاسکال بودند. تیمارهای شوری با استفاده از کلرورسدیم و تیمارهای خشکی با استفاده از پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰ تهیه گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که تنش شوری و خشکی، درصد و سرعت جوانه زنی، شاخص بنیه بذر، طول ساقه چه و ریشه چه را به طور معنی داری (p<0.05) کاهش می دهد، به طوریکه در جوانه زنی در تیمار ۳۰۰ و ۴۰۰ میلی مولار شوری به طور کامل متوقف شد، اما در تنش خشکی در تمام صفات اختلاف معنی داری وجود داشت. داده های تحقیق نشان می دهد که شبدر برسیم گونه ای حساس نسبت به تنش خشکی و شوری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.