بررسی مدل های بهایابی بر مبنای فعالیت زمان گرا و حسابداری مصرف منابع با تاکید بر نحوه شناسایی ظرفیت بلااستفاده


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مدل های بهایابی بر مبنای فعالیت زمان گرا و حسابداری مصرف منابع با تاکید بر نحوه شناسایی ظرفیت بلااستفاده دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مدل های بهایابی بر مبنای فعالیت زمان گرا و حسابداری مصرف منابع با تاکید بر نحوه شناسایی ظرفیت بلااستفاده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مدل های بهایابی بر مبنای فعالیت زمان گرا و حسابداری مصرف منابع با تاکید بر نحوه شناسایی ظرفیت بلااستفاده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مدل های بهایابی بر مبنای فعالیت زمان گرا و حسابداری مصرف منابع با تاکید بر نحوه شناسایی ظرفیت بلااستفاده :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

مدل بهایابی برمبنای فعالیت علی رغم برتری اش بر مدلهای سنتی بهایابی بر مبنای حجم، در بیشترسازمان ها ناموفق بوده است. بدلیل مشکلات موجود در این مدل، مدلهای بهایابی برمبنای فعالیت زمانگرا و حسابداری مصرف منابع، جهت ایجاد سیستم های آتی مدیریت بهای تمام شده، توسعه یافته اند.بهایابی بر مبنای فعالیت زمان گرا، گونه ای ازمدل بهایابی بر مبنای فعالیت است که بطور خاص بمنظورتسهیل در اجرا ونگهداری سیستم های مدیریت بهای تمام شده طراحی شده است. و حسابداری مصرفمنابع، تحت عنوان یک مدل بهایابی برای استفاده در سیستم های جامع مدیریت بهای تمام شده یمبتنی بر کامپیوتر توسعه یافته است. ویژگی کلیدی که TDABC و RCA را از مدلهای سنتی بهایابیومدل بهایابی برمبنای فعالیت متمایز کرده است شناسایی و تشخیص ظرفیت بلا استفاده در مخازنمنبع می باشد.دراین مقاله قصد داریم به تشریح و بررسی این دو مدل بهایابی پرداخته و همچنین دربارهی کاربردهای شناسایی ظرفیت بلا استفاده در آنها برای توسعه، نگهداری و استفاده از سیستم هایمدیریت بهای تمام شده بحث نماییم. این مباحث در این مقاله در سه بخش ارایه خواهد شد. در پایان بهاین نتیجه می رسیم که شناسایی ظرفیت بلااستفاده دراین دو مدل، توسعه و نگهداری سیستم مدیریتبهای تمام شده را تسهیل نموده و آنها را قادر می سازد اطلاعات هزینه ای مربوط و قابل اتکایی جهتتصمیم گیری فراهم نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.