مقاله بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته :

مقاله بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۴۱ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییر اقلیم ارومیه طی ۵۰ سال گذشته
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اقلیم
مقاله تغییر اقلیم
مقاله ارومیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تغییر اقلیم یکی از معضلات کنونی جامعه بشری است و تهدید و بلایی برای سیاره زمین به شمار می آید. تغییرات آب و هوایی جدید به طور عمده متأثر از افزایش فزاینده دی اکسیدکربن و بعضی گازهای نادر گلخانه ای در اتمسفر است. در این پژوهش برای بررسی تغییرات اقلیمی از ۵۰ سال آمار هواشناسی ایستگاه سینوپتیک ارومیه از سال ۱۹۵۰ تا پایان سال ۲۰۰۰ میلادی استفاده گردید. میزان تغییر در متغیرهای مربوط به دما و بارندگی و ساعات آفتابی با روش رگرسیون خطی ساده مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که میانگین دمای حداقل تا سال های ۸۳-۱۹۷۸ سالانه به طور میانگین ۰۵۰ درجه کاهش داشته (سطح احتمال ۵ درصد) و در طی دوره بعد از سال های (۸۳-۱۹۷۸) دارای روند افزایشی سالانه به طور متوسط ۱۱ درجه بوده است. دمای حداکثر نیز فقط در ماه های جولای به ازای هر دهه ۰۴ درجه، آگوست به ازای هر دهه ۰۵ درجه، اکتبر به ازای هر دهه ۰۶ درجه (سطح احتمال ۱ درصد) و سالانه به طور میانگین ۰۴۰ درجه کاهش داشته است (سطح احتمال ۵ درصد). میانگین بارندگی در طی ۵۰ سال گذشته در این منطقه تغییر معنی داری نداشته (سطح احتمال ۵ درصد)، اما میانگین تعداد ساعات آفتابی در سطح احتمال ۰۰۵ درصد در ماه های فوریه به ازای هر دهه ۱۴۷۵ ساعت آفتابی، در ماه مارس به ازای هر دهه ۱۸۳ ساعت آفتابی و در ماه می به ازای هر دهه ۱۵۴ ساعت آفتابی افزایش یافته است. در کل می توان گفت تغییر اقلیم جهانی در این منطقه سبب افزایش دمای (بیشترین و کمترین) منطقه شده و روی بارندگی و تشعشع تاثیر محسوسی نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.