تهیه نقشه تغییرات مکانی شوری خاک با استفاده از دستگاه القاءگر الکترومغناطیس در بخشی ازسواحل غربی دریاچه ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه نقشه تغییرات مکانی شوری خاک با استفاده از دستگاه القاءگر الکترومغناطیس در بخشی ازسواحل غربی دریاچه ارومیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه نقشه تغییرات مکانی شوری خاک با استفاده از دستگاه القاءگر الکترومغناطیس در بخشی ازسواحل غربی دریاچه ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه نقشه تغییرات مکانی شوری خاک با استفاده از دستگاه القاءگر الکترومغناطیس در بخشی ازسواحل غربی دریاچه ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه نقشه تغییرات مکانی شوری خاک با استفاده از دستگاه القاءگر الکترومغناطیس در بخشی ازسواحل غربی دریاچه ارومیه :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

برای تهیه نقشه شوری سطحی خاک ۷۰۰ هکتار از سواحل غربی دریاچه ارومیه، از دستگاه القاءگر الکترومغناطیس مدل EM38 استفاده گردید. در مجموع تعداد ۱۱۰ نقطه و از ریوس یک شبکه منظم ۳۰۰×۳۰۰ متری با دستگاه القاءگر الکترومغناطیس در دو حالت عمودی و افقی در سطح خاک قرایت گردید. همچنین بطور همزمان نمونههای خاک سطحی از مجاورت این نقاط جمعآوری شد. به منظور پیشبینی پراکنش مکانی شوری خاک از روش میانگین عکس فاصله (IDW (و کریجینگ استفاده شد. با استفاده از روش اعتبارسنجی متقاطع و معیارهای میانگین قدرمطلق خطا ( ,error absolute mean،(root mean square error, RSME) خطا مربع میانگین ریشه)، mean bias error, MBE) خطا انحراف میانگین)، MAE(efficiency factor model, E) مدل کارایی فاکتور و) ratio of prediction to deviation-RPD) تخمین انحراف نسبتبهترین روش زمین آماری برای درونیابی انتخاب شد. سمی واریوگرام بر روی داده ها ترسیم و مدل کروی به عنوان بهترین مدل بر آنبرازش شد. اعتبارسنجی متقاطع نشان داد که همبستگی مکانی بسیار قوی با اثر قطعهای کم (۰۹۸/۰ (و نسبت پایین اثر قطعهای بر آستانه (۱۸/۰ (وجود دارد. همچنین دامنه تاثیر حدود ۴۱۵۰ متر تعیین گردید که نشاندهنده پیوستگی مکانی بالای متغیر در منطقه بود. معیارهای ارزیابی MAE ،MBA ،RSME ،RPD و E برای روش میانگین عکس فاصله با توان ۲ به ترتیب ۸/۲۳ ،۸/۷،۶/۳۲ ،۵/۱ و ۲/۰ و برای روش کریجینگ به ترتیب ۲۵/۱۸ ،۲/۱ ،۵/۲۹ ،۲/۱ و ۳/۰ محاسبه گردید. نتایج نشان داد که دو روش درونیابی به خوبی شوری خاک را در نقاط مجهول تخمین زداند. هر چند روش کریجینگ، تغییرات مکانی متغیر را در مقیاس مطالعاتی این تحقیق، بهتر توجیه نموده است. نقشهها نشان دادند که بیشترین مقدار شوری در نزدیکی دریاچه و کمترین درمناطق مرتفعتر بود. نتایج تایید کرد که دستگاه القاءگر الکترومغناطیسی به راحتی و با دقت بالا میتواند برای تهیه نقشه شوری خاک استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.