تعیین ترکیبات شیمیایی وقابلیت هضم آزمایشگاهی in vitro کاه لوبیا و گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ترکیبات شیمیایی وقابلیت هضم آزمایشگاهی in vitro کاه لوبیا و گندم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ترکیبات شیمیایی وقابلیت هضم آزمایشگاهی in vitro کاه لوبیا و گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیبات شیمیایی وقابلیت هضم آزمایشگاهی in vitro کاه لوبیا و گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ترکیبات شیمیایی وقابلیت هضم آزمایشگاهی in vitro کاه لوبیا و گندم :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
این مطالعه به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی )vitro in )کاه لوبیا و مقایسه آن با کاه گندم؛ انجام شد. نمونه های کاه های لوبیا و گندم با توجه به شریط اقلیمی استان مرکزی ) نیمه خشک، ارتفاعات و سرد کوهستانی( به شکل تصادفی از پنج روستا جمع آوری شدند. کاه های لوبیا دارای ۳/۸-۱/۷ درصد پروتیین خام, ۳۱-۳۰ درصد فیبر خام, ۶/۳۹-۶/۳۸ درصد دیواره سلولی، ۶/۲۹-۸/۲۷ درصد دیواره سلولی بدون همی سلولز، ۲/۷-۷/۶ درصد لیگنین )ADL )و ۷/۱۳-۷/۱۱ درصد خاکستر خام بودند. از نظر پروتیین خام، الیاف خام، دیواره سلولی، دیواره سلولی بدون همی سلولز، کل سیم، ف سفر، آهن، منگنز، مس و روی تفاوت معنی داری )۰۵/۰< P )بین کاه ها وجود داشته، در حالیکه بقیه خصوصیات بررسی شده شامل: عصاره اتری، خاکستر خام، لیگنین، انرژی خام، سدیم، منیزیم و پتا سیم تفاوت معنی داری ندا شتند. میزان پروتیین خام در هر سه نمونه کاه لوبیا ن سبت به کاه گندم بی شتر و تقریبا دو برابر بود . ماده خشکک قابل هضکم و ماده آلی قابل هضکم آزمایشکگاهی کاه های لوبیا بین ۸/۷۳-۰۲/۷۱ درصکد و ۳۵/۷۱-۹۵/۶۸ درصد متغیر بودند. استفاده از کاه لوبیا به وسیله نشخوارکنندگان ممکن ا ست نسبت به بعضی از کاه های غالت دارای مزیت باشد که می تواند مربوط به باالتر بودن پروتیین خام, کلسیم و فسفر آنها باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.