برسی تاثیر آبیاری های مختلف بر راندمان وخواص کیفی روغن ژنوتیپ های مختلف گلرنگ


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برسی تاثیر آبیاری های مختلف بر راندمان وخواص کیفی روغن ژنوتیپ های مختلف گلرنگ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برسی تاثیر آبیاری های مختلف بر راندمان وخواص کیفی روغن ژنوتیپ های مختلف گلرنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برسی تاثیر آبیاری های مختلف بر راندمان وخواص کیفی روغن ژنوتیپ های مختلف گلرنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برسی تاثیر آبیاری های مختلف بر راندمان وخواص کیفی روغن ژنوتیپ های مختلف گلرنگ :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پژوهش در سال ۱۳۹۵ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سنندج به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوک ناقص از نوع حجیم شده با سه تکرار و چهار تیمار آبیاری با هدف بررسی و ارزیابی تاثیر میزان آبیاری بر اندیس یدی و میزان روغن ۲۰ ژنوتیپ مختلف، که ارقام کشت شده در ۳ بلوک که در هر بلوک دو رقم زراعی شاهد(گلدشت و Saffire (و در ۴ سطح آبیاری(صفر، ۳۰ ،۷۰ و ۱۰۰ درصد آبیاری) انجام شد. نتایج نشان داد کهگونه های مختلف گلرنگ اعم از بومی و ارقام شاهد عکسالعمل متفاوتی نسبت به میزان آبیاری داشتند . همچنین با افزایش تنش خشکی به طور کلی درصد و عملکرد روغن دانه کاهش یافته.اندازه گیری شاخص های فیزیکی و شیمیایی روغن تیمار (۳۰ (درصد آبیاری بالاترین مقدار اندیس یدی با مقدار (۹۹/۱۹۹ (را نشان می دهد که نشان دهنده انطباق دادن گیاه در شرایط کم آبیاری به میزان غیر اشباعیت بالا است.همچنین نتایج نشان می دهد که تنش اعمال شده میزان آبیاری از لحاظ اندیس یدی تحت بررسی در سطح ۱/۰ درصد(۰۰۱/۰<P( معنی دار بوده که تعیین ترکیباسیدهای چرب روغن با استفاده از مشتق سازی روغن وآنالیز آن توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی نشان داد کهمقدار اسید چرب لینولیک در تمام ارقام تقریبا برابر بوده و آبیاری های انجام شده بیشتر بر روی میزان اسید چرب اولییک و اسید چرب پالمتیک تاثیر داشته است. میزان درصد روغن در رقم بومی ۹۲-T در تیمار آبیاری ۳۰ درصد بیشترین میزان را داشته(۵۶/۲۲ درصد ) که در مقایسه با ارقام شاهد کشت شده در آن شرایط، افزایش قابل توجهی را داشته است داده ها با نرم افزار SAS مورد آنالیز آماری قرار گرفتند و در صورت معنی دار بودن اثر ژنوتیپ ها، از آزمون LSD جهت مقایسه میانگین آنها استفاده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.