مقاله شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها :

مقاله شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در اکوبیولوژی تالاب (تالاب) از صفحه ۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: شناسایی فیتوپلانکتون های تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیتو پلانکتون
مقاله تالاب استیل آستارا
مقاله خصوصیات فیزیکوشیمیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تالاب استیل آستارا با وسعتی بالغ بر ۱۳۸ هکتار یکی از مناطق حفاظت شده استان گیلان می باشد. این بررسی از بهار ۸۷ تا زمستان ۸۷ به مدت یکسال به منظور شناسایی فیتو پلانکتونهای تالاب استیل آستارا و بررسی تغییرات فصلی آنها صورت گرفت. با توجه به موقعیت جغرافیایی تالاب و مساحت آن ۱۳ ایستگاه نمونه برداری در نظر گرفته شد. نمونه برداری در اواسط هر فصل یکبار و با توجه به عمق آب تالاب با استفاده از از تیوب (لولهP.V.C ) و تور پلانکتون انجام شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نظیر دما، اکسیژن محلول،pH ، نیتریت، نیترات، آمونیوم، فسفات و ECنیز در هر بار نمونه برداری در ۵ ایستگاه اندازه گیری شد. .در این بررسی در مجموع ۱۰ شاخه و ۴۲ جنس از فیتو پلانکتون ها شناسایی شدند که از این میان ۶ جنس متعلق به شاخه Cyanophyta، ۱۷ جنس متعلق به شاخهChlorophyta ،۱ جنس متعلق به شاخه Chrysophyta،۸ جنس متعلق به شاخه Bacillariophyta، ۴ جنس متعلق به شاخه Euglenaophyta، ۱ جنس متعلق به شاخه Heterokontophyta، ۱ جنس متعلق به شاخه Cryptophyta، ۱ جنس متعلق به شاخه Phyrrophyta، ۲ جنس متعلق به شاخه Charophyta و ۱ جنس متعلق به شاخه Cyanobacteria می باشد. همچنین بررسی تغییرات فصلی این فیتو پلانکتون ها نشان داد که فصل تابستان با دارا بودن ۱۰ شاخه و ۲۵ جنس و فصل پاییز با دارا بودن ۵ شاخه و ۱۰ جنس به ترتیب بیشترین و کمترین تنوع فیتوپلانکتونی را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.