بررسی اثر ملاتونین بر پروتیین و آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه جعفری آفریقایی نحت تنش شوری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ملاتونین بر پروتیین و آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه جعفری آفریقایی نحت تنش شوری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ملاتونین بر پروتیین و آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه جعفری آفریقایی نحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ملاتونین بر پروتیین و آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه جعفری آفریقایی نحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ملاتونین بر پروتیین و آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه جعفری آفریقایی نحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

شوری یکی از مهم ترین تنش های گیاهی است که رشد گیاهان را تحت تاثیر قرار میدهد پژوهش های بسیاری درزمینه ی کشاورزی و فیزیولوژی برای به حداقل رساندن اثرات مخرب شوری انجام گرفته است و استفاده از برخی از تنظیم کننده های رشد گیاهی یکی از آنهاست. این پژوهش برای بررسی اثر ملاتونین روی افزایش مقاومت گیاهک های جعفری آفریقایی به شوری انجام شد. آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد. تیمار های آزمایشی شامل یک گونه از گیاه جعفری، دو سطح ۲۵/۰ و ۵/۰ میکرومولار از ملاتونین و چهار سطح مختلف محلول آب شور محتوی کلرید سدیم خالص، با غلظت های ۰ ،۵۰ ،۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مولار بود. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که به طور کلی تنش شوری منجر به کاهش میزان پروتیین و افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی گردید و همچنین کاربرد برون زا ملاتونین سبب افزایش میزان پروتیین و بهبود فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاهک های پیش تیمار شده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.