مقاله اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) :

مقاله اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهش های علوم و فنون دریایی از صفحه ۵۸ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله (Onchorhyncus mykiss)
مقاله پروبیوتیک
مقاله ماندگاری
مقاله Saccharomyces cerevisiae

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در تحقیق حاضر که در زمستان سال ۱۳۸۶ در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی شهید مطهری یاسوج به مدت ۵۰ روز انجام شد، اثر مخمر Saccharomyces cerevisiae PTCC 5052 به طور خالص به عنوان پروبیوتیک در کاهش نرخ تلفات و افزایش درصد بقا لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. برای انجام این تحقیق ۸۴۰۰ لارو دارای کیسه زرده در ۴ تیمار و ۳ تکرار به مدت ۵۰ روز بررسی شدند. نسبت مخمر موجود در ۳ تیمار آزمایش به ترتیب ۱۰۶، ۱۰۷ و ۱۰۸ مخمر در هر گرم غذای ماهی برای تیمارهای B ,A و C مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان دادند که میانگین ماندگاری تیمارها برای تیمار شاهد ۸۷۸ درصد، تیمار ۸۹۲ A درصد، تیمار ۹۳ B درصد و تیمار ۴۹۵ C درصد می باشد. پس از آنالیز آماری داده ها تنها بین تیمار شاهد و تیمار C اختلاف معنی دار مشاهده شد (p<0.05) .به کارگیری مخمر Saccharomyces cerevisiae PTCC 5052 به مقدار ۱۰۸ مخمر در هر گرم غذای ماهی اثر مثبت و معنی داری بر درصد بقا بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.