مقاله بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه :
مقاله بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱۹ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: بررسی آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه
این مقاله دارای ۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سستود
مقاله مونیزیا بنه دنی
مقاله مونیزیا اکسپانسا
مقاله گوسفند
مقاله بز
مقاله بانه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
آلودگی های انگلی علاوه بر اهمیت بهداشتی در تامین غذای انسان، موجب بروز خسارات اقتصادی فراوان به جمعیت دامی منطقه می شوند که از یک منظر به واسطه عدم رشد کافی دام وحذف یا اصلاح لاشه آلوده می باشد. هدف از این مطالعه، بررسی میزان آلودگی به سستودهای دستگاه گوارش در گوسفند و بز کشتار شده در کشتارگاه بانه می باشد تا بتوان با ارایه راه کارهای مناسب جهت کاهش این نوع آلودگی های انگلی با توجه به درصد شیوع آن اقدامات لازم را انجام داد . در مطالعه حاضر در مدت یک سال از اوایل آبان ماه سال ۱۳۸۵ تا اواخر آبان ۱۳۸۶، دستگاه گوارش ۱۸۶ لاشه گوسفند و ۲۵۲ لاشه بز کشتار شده در کشتارگاه بانه تحت بررسی قرار گرفت، که پس از انجام مراحل نمونه گیری و جمع آوری نمونه ها با ارسال آن به آزمایشگاه انگل شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و رنگ آمیزی نمونه ها، مطالعات تکمیلی جهت شناسایی نوع سستود انجام گرفت. تعداد ۶ مورد مونیزیابنه دنی و ۴ مورد مونیزیا اکسپانسا در گوسفند و ۱ مورد مونیزیا بنه دنی و ۲ مورد مونیزیا اکسپانسا از بز جداسازی شد. لذا میزان کل آلودگی در گوسفندان ۵۳۷ درصد و در بز ۱۱۹ درصد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.