مقاله بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز :

مقاله بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۵۳ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان کریپتوسپوریدیوز در انسان، گوساله و موش های اطراف شهرستان تبریز
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کریپتوسپوریدیوز
مقاله انسان
مقاله گوساله
مقاله موش
مقاله تبریز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق، مطالعه و بررسی میزان شیوع آلودگی به تک یاخته کریپتوسپوریدیوم در انسان و برخی حیوانات که ارتباط نزدیکی با انسان یا محیط زندگی آن دارند بود. بر این اساس پژوهش حاضر در ۳ مرحله انجام گرفت: در مرحله اول به صورت تصادفی ۱۰۰ نمونه مدفوع انسانی ارجاعی به بخش انگل شناسی آزمایشگاه مرکزی استان آذربایجان شرقی (تبریز) جمع آوری شد، در مرحله دوم از ۱۰۰ نمونه مدفوع گوساله های اطراف شهرستان تبریز گسترش مدفوع تهیه گردید و در مرحله آخر نیز ۵۰ گسترش مدفوع از موش های وحشی جمع آوری شده از سطح شهرستان تبریز تهیه گردید.گسترش ها پس از رنگ آمیزی زیل نیلسون تغییر یافته، مورد بررسی میکروسکوپی از لحاظ وجود ااوسیست کریپتوسپوریدیوم قرار گرفتند. با توجه به نتایج حاصل، میزان شیوع آلودگی در انسان، گوساله و موش به ترتیب ۱۲، ۱۶ و ۷۴ درصد تشخیص داده شد. نتایج بدست آمده نشان دهنده شیوع بالای آلودگی با این تک یاخته در انسان، گوساله و بخصوص موش های شهرستان تبریز می باشد. به علت شیوع بسیار بالای آلودگی در موش و همچنین ارتباط نزدیک آن با محل های مسکونی شهری و روستایی می توان موش را به عنوان منبع آلودگی کریپتوسپوریدیوم در انسان تلقی نمود. با توجه به این که معمولا مراکز آزمایشگاهی پزشکی و دامپزشکی از لحاظ تعیین عوامل مولد اسهال، توجه کمتری به عامل ایجادکننده کریپتوسپوریدیوز دارند، احتمال افزایش شیوع و وقوع آن بالا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.