مقاله اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان :

مقاله اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۲۰۵ تا ۲۱۸ منتشر شده است.
نام: اثر آتش سوزی بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در جنگلهای بلوط مریوان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آتش سوزی
مقاله بلوط
مقاله مریوان
مقاله ویژگیهای شیمیایی خاک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بسیاری از ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، معدنی و بیولوژیکی خاک تحت تاثیر آتش سوزی تغییر می نماید. آتش سوزی در جنگلهای بلوط مریوان یکی از عوامل بسیار مهم تخریب جنگلها بوده، به طوری که سالانه مساحت قابل توجهی از این جنگلها دستخوش حریق می شود و با توجه به شدت آتش سوزی اثرات متفاوتی بر شرایط اکولوژیکی محیط تحمیل می گردد. نظر به این که خاک به عنوان بستر رشد و زادآوری جنگل محسوب می گردد، بنابراین بررسی اثر آتش سوزی بر خصوصیات خاک دارای اهمیت ویژه ای می باشد. منطقه مورد مطالعه در دو کیلومتری غرب مریوان واقع شده و این تحقیق در پاییز سال ۱۳۸۵ به منظور مقایسه تاثیر آتش سوزی بر ویژگیهای شیمیایی خاک در دو عمق ۰ تا ۵ سانتی متر (خاک سطحی) و ۵ تا ۲۰ سانتی متر (خاک عمقی) توده جنگلی که در سال ۱۳۸۱ در سطح ۱۳ هکتار دچار حریق شده بود در مقایسه با خاک توده ای شاهد که در مجاورت آن با شرایط یکسان انتخاب شده بود، انجام شد. بدین منظور در هر عرصه پنج چاله حفر و نمونه های خاک در عمق های موردنظر برداشت و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حکایت از اثر معنی دار آتش سوزی بر اغلب ویژگیهای شیمیایی خاک سطحی ازجمله افزایش اسیدیته، فسفر قابل جذب، هدایت الکتریکی و پتاسیم قابل جذب داشت. همچنین آتش سوزی باعث افزایش نیتروژن کل و ظرفیت تبادل کاتیونی در خاک سطحی شده و در خاک عمقی نیز مشخصه های بررسی شده در عرصه سوخته بیشتر از عرصه کنترل بود، ولی به لحاظ آماری معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.