مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان :

مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱۵ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر غلظت های مختلف فسفر بر رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp. و تاثیر سمیت آن بر آبزیان
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فسفات
مقاله سیانو باکتر،Jaaginema sp
مقاله رشد
مقاله شکوفایی جلبکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سمومی که در آبهای جاری و در دریاها به وسیله جلبکها تولید می شوند در صورتیکه به وسیله انسان، ماهیها و حیوانات خورده شوند می تواند اثرات مخرب و حتی کشنده داشته باشند. این سموم در هنگام ایجاد بلوم توسط سیانوباکتریا در آب ایجاد می شوند. عوامل زیادی از جمله نور، حرارت، دی اکسید کربن، مواد فسفره و نیتروژنه در تشکیل بلوم و رشد سریع جلبکها دخالت دارند. در پژوهش حاضر اثر غلظت های مختلف فسفر بر میزان رشد جلبک سیانوباکتر Jaaginema sp.با هدف بررسی اثر تحریک کنندگی یا باز دارندگی این ماده بر رشد این جلبک مورد بررسی قرارگرفت. پس ازخالص سازی جلبک Jaaginema sp.آزمایش با ۲ گروه تیمار و یک گروه شاهد در ۴ تکرار (در مجموع ۹ گروه) با استفاده از محیط کشتهای Z8و BG11 (با تغییرات فسفات در تیمارها) در شرایط آزمایشگاهی (دمای ۲۵±۱ درجه سانتی گراد و شدت نور ۲۲۰۰ لوکس) قرار داده شد و پس از ۴۸ ساعت این گونه رنگهای متفاوتی از زرد درBG11 تا سبز فسفری در Z8 را نشان داد. ریسه ها به مدت ۲۰ روز، به طور روزانه به وسیله لام هموسیتومتر شمارش شدند. سرعت رشد ویژه (µ) و میزان تقسیم سلولی در روز (G) برای هر گروه محاسبه شد. نتایج بدست آمده نشان داد که افزایش فسفات به میزان دو برابر(۶۲g 1 – 1) بسیار موثر تر از سه برابر (۹۳g 1 – 1) برای رشد این سیانوباکتر می باشد. با آزمایشاتی که انجام شد رشد جلبک Jaaginema sp. در مقدار ذکر شده بیشتر بوده و مقدار بالاتر از این عدد می تواند رشد باز دارنده داشته باشد. نتایج تایید می نماید فسفر عامل محدود کننده برای رشد این سیانوباکتر بوده و در شکوفایی و آزاد شدن سم آن در تشکیل شکوفایی و رشد سریع جلبکی دخالت دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.